Наймодніші джинси 2020 року: 11 образів та з чим носити

Наймодніші джинси 2020 року: 11 образів з чим носити

Влітку 2020 року найбільш модними джинсами стали slouchy. Вони яскраво відповідають тенденції на вільний крій. Об’ємні джинси допоможуть додати об’єму стегнам, якщо це необхідно. Виглядають вони свіжо і цікаво, тільки поєднувати їх потрібно правильно, щоб не зіпсувати фігуру.

Джинси з кардиганом

джинси з кардиганом

Влітку 2020 року актуальні вільні кардигани на ґудзиках. Ґудзики обов’язково повинні бути помітними. І носити цю річ можна без нижнього шару. Якщо такий кардиган заправити в джинси слоучі, то сформується Х-подібний силует.

Джинси з грубим взуттям

джинси з грубим взуттям

Якщо хочеться додати образу брутальності, можна використати для цього грубе взуття. Наприклад, черевики, якщо на вулиці не жарко. І не бійтеся одягати жіночний верх, це зробить образ більш складним і цікавим.

Читайте також: Кращі моделі джинсів 2020 року

Джинси з ременем

джинси з ременем

Слоучі відмінно допомагають зробити фігуру схожою на “пісочний годинник”. А якщо підкреслити талію ременем, то ефект буде ще краще. Якщо боїтеся, що об’ємні джинси укоротять ваш зріст, то підберіть взуття в тон ременя або верху. Тоді вийде зорова вертикаль, яка додасть кілька сантиметрів.

Яскраві аксесуари

яскраві аксесуари

З цими джинсами можна створювати образи для будь-яких заходів та подій. І яскравий жіночний образ теж цілком можливий. Просто додайте красиві помітні аксесуари, вони створять потрібний настрій.

Джинси зі спортивним взуттям

джинси зі спортивним взуттям

Не хочете бути милою дівчинкою? Тоді одягніть спортивне взуття. Вільна футболка завжди відмінно поєднується з джинсами. Аксесуари в тон зроблять образ цілісним і закінченим.

Читайте також: Тренди 2020: Джинси, які подовжують ноги і витягують силует

У діловому стилі

джинси у діловому стилі

Навіть в діловій образ можна вписати слоучі. Нехай вони будуть темно-сині, сірі або чорні. Залишилося їх доповнити лаконічним натільним шаром, строгим жакетом і діловим взуттям. Ще й сумочку не забудьте!

Трохи романтики

трішки романтики

Надати нотку романтичності можна, підібравши витончені туфлі чи босоніжки. Правильний підбір аксесуарів буде дуже важливим! Наприклад, можна одягнути великі сережки. Поєднання біла футболка + джинси можна по-різному обіграти за рахунок додаткових деталей.

З укороченим верхом

з укороченим верхом

Коли джинси на високій талії, можна злегка відкрити живіт. Укорочені топи і футболки все ще в моді, і вони відмінно виглядають зі слоучами.

Вільний жакет

вільний жакет

Джинси слоучі досить об’ємні, тому облягаючий верхній шар буде виглядати недоречно. Якщо говорити про жакети, то з цими джинсами добре поєднуються вільні  та подовжені моделі.

Врівноважити верх

врівноважений верх

Слоучі додають об’єму нижній частині тіла, тому при необхідності верх потрібно врівноважити. Асиметрична блуза вирішить цю проблему. Вона приверне увагу до верхньої частини тіла, при цьому не розширивши її. І фігура буде виглядати пропорційною і гармонійною.

Відкриті щиколотки

джинси з відкритими щиколотками

Думаю, ви встигли помітити, що майже у всіх образах джинси слоучі залишають щиколотки відкритими. Справа в тому, що ця модель джинсів досить об’ємна, тому важливо зробити образ більш легким. Відкриті щиколотки в цьому дуже допомагають, адже це – найвужча частина ноги.

Часто слоучі просто підвертають, щоб вони були трохи коротшими.

Поділись


Новини партнерів