Три наймодніших сукні сезону літо-2020

Три наймодніших сукні сезону літо-2020

Хіба можна уявити собі літній гардероб, у якому відсутні сукні. Незважаючи на те, що все більше популяризується комфорт і зручність, легкі і невагомі жіночні сукні завжди актуальні і користуються шаленим попитом у модниць.

У цьому літньому сезоні сучасним жінкам пропонується неймовірна жіночність і абсолютне кокетство.

Матеріали актуальних літніх суконь будуть тільки м’якими і невагомими. Натуральні відтінки – основна колірна гамма цього літа.

Пропонуємо ближче розглянути три найбільш трендові моделі літніх суконь, які відмінно впишуться в гардероб всіх модниць, без обмежень за віком і комплекцією. Хороша новина в тому, що м’яка структура тканин успішно замаскує всі недосконалості форм і ненав’язливо підкреслить переваги.

Сукня-сорочка

сукня-сорочка

Універсальна модель, яка відмінно впишеться і в офісну обстановку, і в романтичну прогулянку по місту. Вибрати міні, міді або максі – залежить тільки від ваших уподобань.

Сукня з воланами

сукня з воланами

Абсолютний хіт цього літа. І не робіть помилку, думаючи, що сукні з воланами «обтяжать» володарку пишних форм. Футболки асиметричного крою з воланами, навпаки, вдало замаскують проблемні місця і зроблять образ повітряним і легким.

Сукня «максі»

максі сукня

Довга сукня до п’ят з невагомої тканини, яка м’яко обволікає вигини фігури, приваблює до себе погляди оточуючих. Такий фасон залишає величезний політ для фантазії і виглядає набагато привабливіше, ніж майже повністю відкритий варіант! Тим, хто може похвалитися стрункими ніжками, відмінно підійде сукня з високим вертикальним розрізом.

Всі ці моделі суконь будуть гармонійно поєднуватися з жіночними босоніжками з тонких ремінців. До речі, висота каблука і платформи не принципові – до цих фасонів підходять і плоска підошва для прогулянок, і класична шпилька для вечірніх виходів.

Поділись


Новини партнерів