Помилки, які робить майже кожна жінка

Помилки, які робить майже кожна жінка

Практично всі жінки хочуть виглядати красиво і елегантно. Однак деякі помилки геть вбивають цей образ. Найчастіше жінки навіть не помічають, чому над ними сміються, бо звикли робити такі речі постійно.

Що не так можна зробити зі своїм образом:

Одягати колготки під босоніжки. Всі прекрасно знають, що так не носять, але все одно, ні-ні, та хто-небудь надіне їх, якщо вважаєте свої ноги світлими. Краще використовуйте автозагар.

Набиті кишені. Якщо сумка невелика, то решта предметів жінка воліє розіпхати по кишенях куртки і джинсів. Виглядає це не дуже естетично, тому краще взяти сумочку більшого розміру або частину речей просто залишити вдома.

Окуляри на голові в постійному режимі. Цим страждають практично всі жінки. Вони звикли, що окуляри замінюють їм ободок для волосся, особливо коли вітряно. Якщо окуляри в даний момент не потрібні, краще прибрати їх в чохол і в сумку.

Дуже маленький і дуже великий одяг завжди сидять на фігурі не дуже. Тому краще не економити і вибирати речі по фігурі. Не треба думати, що з часом схуднете або одяг – сяде, він так і буде спотворювати весь образ в цілому.

При виборі кросівок варто звернути увагу з якої вони колекції. Не варто купувати бігові кросівки і носити їх з сукнею. Це теж виглядає недоречно.

Поділись


Новини партнерів