7 модних стильових напрямків 2020 року

Мода на стильові напрями теж змінюється. Які 7 стилів будуть найбільш актуальними в цьому році?

Класичний стиль

Улюблена багатьма класика з моди ніколи не виходить. Чіткі лінії, строгий фасон, однотонні матеріали або з класичним принтом: клітинка, смужка. Аксесуари тут зовсім не завадять.

“Нова” класика

 

В основі цього стилю лежать жіночі речі в чоловічому стилі. Хоча багато модниць зізнаються, що знаходять ідеальні речі саме в чоловічому відділі: брюки, сорочки, джинсовки і навіть косухи.

Зараз дуже модно носити жакети, тренчі, сорочки, штани з чоловічого плеча. Жіночність підкреслюється глибоким V-подібним вирізом, поясом на талії, відповідними аксесуарами.

Романтика

Цього року жіночність в тренді, тому романтичний стиль один з перших в списку модних стилів. Оборки, волани, хвилясті тканини, повітряні та ніжні речі, квіткові принти.

Але не варто думати, що романтичний стиль – це тільки рожевий колір і рюшечки. Він створюється також і в темних тонах, з використанням щільних матеріалів і навіть контрастних сполучень.

Вінтаж

Мода на вінтаж вже не перший рік в силі, але мало хто вміє створювати дійсно гарні образи. Речі повинні бути ніби 20-ти річної давнини, але їх потрібно красиво обіграти сучасними аксесуарами.

Вікторіанський стиль

Цей напрямок дозволяє вам виглядати дуже жіночно, гордо і при цьому виділятися з юрби. Знакові речі цього стилю – пишні рукави, оголені плечі, глибоке декольте, високі комірці, жабо, рюші, корсети. Цей стиль поєднує в собі романтику і готику.

Готика

Для готичного стилю характерні темні тони, шкіряні речі, ремені, корсети. Кому близький образ відважного “супер героя”, ті точно оцінять цей стиль.

Гранж

Якщо вам набридла манірність класики, гламурність романтики і хочеться проявити бунтарство – то недбалість з моди виходити не збирається. Сміливо одягайте потерті джинси, з необробленими краями, рвані, речі з елементами старіння.

Поділись


Новини партнерів