Модні жіночі босоніжки 2020: які обрати, щоб все літо виглядати модно і витончено

Наближається літо, а це означає, що прийшов час поговорити про головні тенденції літнього взуття в 2020 році. У цій статті ми поговоримо про модні жіночі босоніжки – обговоримо актуальні форми і деталі, а також розповімо, з чим їх носити.

1. Квадратний ніс

Головна тенденція 2020 року. Ніс може бути як широким, так і більш акуратним. Таке взуття можна поєднувати з романтичними сукнями і різними брюками.

2. Тонкі ремінці

Стильний елемент, який додасть вашому образу родзинку. Особливо витончено виглядають моделі з ремінцями навколо щиколотки. Комбінуйте такі босоніжки з спідницями-міді і укороченими брюками.

3. Сітка

Тренд, який не тільки стильно виглядає, але і дозволяє відчувати себе комфортно в спекотну погоду. У поєднанні з квадратним носом такі босоніжки виглядають особливо актуально. Комбінувати сітчасті босоніжки рекомендуємо з базовими речами.

4. Стьобаний шов

Тенденція, що додає образу легкості. Стьобані босоніжки відмінно підходять до масивних піджаків і оверсайз-футболок.

5. Масивний каблук

Широкий стійкий каблук дуже зручний в повсякденному носінні. Такі босоніжки можна надіти як в офіс, так і на прогулянку, поєднуючи їх з речами різного стилю.

6. Вузлики

Додають акценту в образ, але в той же час виглядають стримано. Вузлики добре виглядають в романтичних аутфітах: лаконічна сукня, легка блуза або сатинова спідниця – відмінне доповнення.

7. Каблук незвичайної форми

Оскільки нестандартний каблук буде привертати до себе більшу частину уваги, сам наряд повинен бути лаконічним – костюм або сукня-комбінація стануть оптимальним вибором.

8. Прозорі вставки

Взуття з прозорими вставками візуально робить ноги довшими і витягує силует. Класичне поєднання – босоніжки, джинси і кроп-топ.

9. Kitten-heel

Маленький каблук kitten-heel впишеться в повсякденний гардероб, оскільки він практично не відчувається при носінні. Такі босоніжки можна одягнути як на вечірку, так і для походу у справах.

10. Білий колір

Босоніжки білого кольору виграшно підкреслюють засмагу. Білий поєднується з яскравими відтінками і не менш добре виглядає в монохромних образах.



Новини партнерів