Стилісти назвали 10 головних тенденцій весни

Прийшов час готуватися до одного з найулюбленіших сезонів. Весна-літо 2020 порадує нас чудовою погодою і такими ж прекрасними трендами одягу, зачісок, макіяжу, взуття, манікюру… Дізнайтеся все про 10 головних тенденцій весни 2020 і не зволікайте ні хвилини. Тут ви знайдете варіанти на будь-який смак.

Прийшла весна, а з нею почалася атака новими тенденціями. Всьому виною покази знаменитих будинків моди, завдяки яким ми вже з упевненістю можемо говорити про трендові речі сезону весна-літо 2020. Справа дійшла навіть до жахливих тенденцій, Адже практично в кожній колекції були як вдалі, так і дуже дивні, некрасиві творіння. Однак зараз важливо зосередитися на головній тенденції: це стильні, універсальні речі з трендовими принтами, тканинами і фасонами. Ще одна хороша новина в тому, що кожна дівчина знайде речі на свій смак. Так що будьте спокійні і приготуйтеся записувати 10 головних тенденцій весни 2020.

1. Піджак твід

Найзнаменитіший костюм від Chanel (можна сказати, візитна картка бренду), повернеться в світ моди, щоб панувати протягом усього весняного сезону. Якщо ви прагнете завжди встигати за модою, вам точно знадобиться піджак твід в стилі бренду Chanel. Не турбуйтеся, ваші улюблені магазини однозначно запропонують безліч бюджетних варіантів цієї речі.

2. Піджак оверсайз

Бренд Jacquemus ясно дав зрозуміти, що піджаки оверсайз продовжують царювати в світі моди. Навесні віддавайте перевагу моделям в яскравих тонах, як на фото. До речі, колір фуксії теж займе лідерське місце серед трендових кольорів гардеробу.

3. Квітковий принт

Жодна весна не проходить без квіткового принта. Бренд Carolina Herrera знає це, як ніхто. Легкі сукні в підлогу на тонких бретельках – незамінна річ в гардеробі кожної дівчини.

4. Біла спідниця міді

Насправді, спідниці міді ніколи не виходять з моди. Бренд Philip Lim знає це напевно, ось чому в новій колекції цього будинку моди можна побачити білі асиметричні спідниці міді. Ну а який ще одяг буде найбільш вдалим в спекотний період?

5. Шкіряні речі

Якщо вам подобається рокерський стиль з індивідуальними мазками, то ви точно будете в захваті від останнього дефіле будинку моди Prada. Щоб трохи адаптуватися до цієї тенденції, почніть з шкіряних спідниць міді або курток.

6. Романтичні сукні

Романтичні сукні – ще одна важлива річ весняного сезону. З вишивкою, гіпюром або воланами, романтичні сукні (переважно білі) будуть ідеальним вибором в новому сезоні. Надихайтеся образами від Dior і сміливо шукайте подібні речі.

7. Сукні міді з поясом

Сукні-сорочки з поясом візуально підкреслять ваш силует. Фасон таких суконь ширший, ніж зазвичай, і виконаний переважно з легких тканин. Ідеальний варіант – на фото! Бренд Saint Laurent вміє радувати сексуальними і жіночними образами.

8. Леопардовий принт

Тепер ми з упевненістю можемо сказати, що леопардовий принт ніколи не виходить з моди, так як він залишається трендом з сезону в сезон. На цей раз кращі світові дизайнери, наприклад, Дріс ван Нотен, включили цей принт в свої останні колекції.

9. Естетика сафарі

Дизайнери бренду Dolce & Gabbana представили колекцію, в якій домінували речі в естетиці сафарі. Ця новинка вже підкорила серця світових модниць! Ну а головна перевага цього тренду – розкішні пастельні кольори.

10. Принт в горошок

Без сумнівів, принт в горошок знову повернеться в моду. Головне – вибирати правильні фасони і поєднання. А цього вас навчить бренд Michael Kors і його остання колекція. Chanel, Dior, Gucci, Michael Kors …

Хто може навчити нас одягатися красиво і стильно, що не дизайнери цих знаменитих будинків моди? Нарешті, ви знаєте, з яких речей буде складатися весняний світ моди. Запам’ятайте ключові моменти, щоб впевнено відправитися на шопінг!

ДЖЕРЕЛОmiridei
Поділись


Новини партнерів