Ефект Кім Кардашьян: джинси з push-up, які підкреслять красу стегон

Багато тренувалася в спортзалі, а тепер хочеш продемонструвати результат своєї праці у всій красі? Тобі допоможуть джинси з нашої вибірки – шукай кращі моделі з push-up-ефектом.

Напевно ти знаєш, що сьогодні в моді джинси вільного крою, проте любити скіні від цього менше не стали. Багато дівчат вважають цю модель дуже зручною в повсякденному носінні, крім того, вузька посадка дозволяє підкреслити форми і звернути увагу на переваги фігури.

Щоб твій образ виглядав сучасно, поєднуй такі джинси з актуальним одягом і взуттям. Звичайно, якщо ти носиш їх з облягаючим джемпером до середини стегна і човниками на високій шпильці, наряд вийде провальним. Але якщо, скажімо, ти додаси оверсайз-піджак в чоловічому стилі і грубе взуття, то отримаєш свіжу і симпатичну комбінацію.

Дуже важливо вибрати правильну довжину брюк – вони не повинні збиратися на щиколотці в дудочку, адже тоді ноги здаються коротшими і повнішими, та й такі складки виглядають неохайно.

Вузькі джинси не повинні перетягувати фігуру, тому важливо підбирати їх за розміром.

Багато брендів випускають моделі з ефектом push- up, які завдяки спеціальній еластичній тканині і правильному фасону дозволяють зробити фігуру виразною і підтягнутою.

Щоб акцентувати талію і зробити її візуально тоншою, вибирай джинси з високою посадкою.

ДЖЕРЕЛОCosmopolitan
Поділись


Новини партнерів