Топ наймодніших курток на весну-2020: які моделі вибрати і з чим їх носити

До настання весни залишається трохи менше місяця, а значить, час задуматися про свій гардероб. Щоб зустріти новий сезон у всеозброєнні, почни вибирати одяг вже зараз, пише Жіночий Світ. У нашій добірці ти знайдеш куртки, які будуть в тренді навесні: шукай свою модель!

У моді – оверсайз, а це значить, що в новому сезоні ми будемо носити дуті куртки. Однак якщо ти не хочеш, щоб верхній одяг додавав зайвого об’єму, вибирай моделі з поясом. Вони будуть виглядати куди більш жіночно і акуратно.

Хакі – новий чорний, такий же практичний і універсальний, та й пасує абсолютно всім. Куртка такого відтінку складе відмінну базу на весну: обрана нами модель зшита з міцного м’якого матеріалу, добре утеплена і, незважаючи на значний об’єм, дуже легка в носінні.

Навесні хочеться додати в свій образ якомога більше фарб. У наступаючому сезоні дизайнери радять зробити ставку на всілякі пастельні відтінки. Нам особливо припала до смаку куртка ніжного, м’ятного кольору. Така модель однаково добре буде виглядати з джинсами і кедами, а також з романтичною спідницею-міді і високими чобітьми.

Для тих, хто хоче бути яскравішими, ми знайшли куртку модного оранжевого відтінку. Вона злегка вкорочена, тому буде круто виглядати з джинсами, брюками і спідницями з високою посадкою – ефект довгих ніг тобі забезпечений. Модель досить легка, але при цьому відмінно захищає від вітру завдяки міцній тканині і синтепонові, та швидко сохне в тому випадку, якщо ти потрапила під дощ.

Класною ідеєю на весну стане тотал-лук в бежевій гамі. Для того, щоб скласти його, вибирай модну дуту куртку молочного відтінку. Крім стильного і лаконічного дизайну, модель відрізняється високою міцністю і надійністю в погану погоду. Щільний матеріал не дасть тобі замерзнути, а комір-стійка захистить шию від продування. Однозначний мастхев сезону.

Довга куртка – відмінний варіант для тих, хто любить утеплятися з голови до ніг. У ній не страшні ні дощ, ні вітер. М’яка, в міру об’ємна модель виконана в базовому сірому відтінку: вона відмінно впишеться в будь-який образ, незалежно від його колірної гами.

Дута куртка до середини стегна зшита з блискучого матеріалу благородного зеленого кольору. Модель досить тепла, щоб носити її в холод, при цьому не занадто «спекотна» для гарної погоди. Буде добре виглядати з джинсами, строгими костюмами і сукнями-міді з акцентом на талію. На весну – саме те.

ДЖЕРЕЛОcosmopolitan
Поділись


Новини партнерів