Джинсова міді-спідниця – головний тренд весни: вибираємо правильну модель

Діватися нікуди, зустрічаємо весну правильно – в стилі 70-х! І що, якщо не джинсова спідниця, якнайкраще символізує їх. У цій статті ми розповімо, яку модель вибрати і з чим її носити.

Дизайнери, як за вказівкою, піднімають архіви модних будинків, де працюють, і відтворюють машину часу. Пані та панове, в цьому сезоні у нас в меню відв’язні сімдесяті, просимо вас пристебнути ремені і приготувати варьонки і петчворк-спідниці, ми вирушаємо в минуле!

Для правильного образу тобі необхідна джинсова спідниця правильної довжини, а саме міді. Саме таку продемонстрували бренди – від Celine до Stella McCartney – в сезоні весна/літо – 2020. Але щоб виглядати модно зовсім не обов’язково йти в бутік, адже чим вінтажніше буде виглядати твоя річ, тим краще. Шукай варіанти світлого відтінку з оригінальним петчворком, високою посадкою ( щоб підібрати ремінь зі стильною пряжкою).

Найприємніше, що така спідниця може стати основою базового гардеробу. Її можна поєднувати з чим завгодно – практично як твої улюблені джинси. Носи спідницю з об’ємними светрами, «батьковими» джемперами, блакитними сорочками ( hot! цього сезону) і топами. Поки холодно, можна підібрати чоботи зі складками або високі масивні мартінси – залежить від твого стилю, а коли стане тепліше, радимо додати босоніжки з тонкими ремінцями або Мюлі.

Гості Тижнів мод вже давно приміряють на себе джинсовий тренд – тепер саме час брати з них приклад.

Джерело

Поділись


Новини партнерів