З гідністю, але модно: поради по стилю для жінок після 50-ти

Хіба стиль залежить від віку? Головне, вибирати речі, які є актуальними сьогодні. Надихаємося образами фешн-інфлюенсерів 50+ і беремо на замітку їх модні «омолоджуючі» прийоми.

Золотого правила «омолоджуючого» гардеробу ще не придумали, в будь-якому віці варто відштовхуватися тільки від своїх уподобань. Однак якщо поспостерігати за тим, як одягаються фешн-блогери, можна помітити, що у них є спільні модні прийоми, до яких вони вдаються при складанні образів. У цій статті ми хочемо поділитися з вами їх головними секретами.

По-перше, вони обожнюють костюми, і не складно здогадатися чому. Костюм дає простір для уяви і широкий вибір комбінацій: сьогодні його можна одягнути з блузою на виставку, а завтра доповнити жакетом образ із спідницею і відправитися на вечерю з сім’єю. Причому не варто обмежуватися базовими кольорами і фасонами, не менше гармонійно виглядають яскраві моделі, головне – знайти свій колір. Не бійтеся експериментувати з текстурами – гідну конкуренцію класичній брючній тканині складуть велюр, твід або оксамит.

Існує думка, що яскраві кольори підходять тільки молодим дівчатам – забудьте! Як ми вже сказали, головне, щоб відтінок личив саме тобі, підкреслював твої переваги, будь це колір очей або тон шкіри. Секрет зіркових стилістів – рожевий носимо біля обличчя: він візуально освіжає і додає легкого рум’янцю. Радимо полюбити монохромні образи – вони актуальні вже кілька сезонів поспіль, виглядають логічно, завершено до того ж візуально витягують силует.

Тотал-луки гарно виглядають не тільки в яскравих відтінках. Якщо вашу свободу самовираження обмежує корпоративний дрес-код, беріть на замітку монохромні образи в бежевих, коричневих, сірих, чорних і синіх тонах. Не бійтеся виглядати занадто нудно і просто – однотонні комбінації стануть чудовою базою для акцентних аксесуарів. Це може бути яскрава сумка, взуття, пояс або прикраси. Жінкам за 50 стилісти наполегливо рекомендують придбати довгі сережки – вони візуально витягують шию, надаючи образу статності.

В якості акценту можуть служити не тільки аксесуари: інфлюенсери приділяють особливу увагу принтам, в тому числі і вічно актуальній анімалістиці.

Найцікавіша тенденція моди для старших жінок – складні фасони. Вони роблять образ таким, що запам’ятовується, і при цьому не вимагають додаткових деталей або яскравих акцентів, так що, якщо ви не дружите з колористикою, беріть на замітку. Широкі штани, шорти-бермуди нижче коліна, Кейп, об’ємні тренчі, блузи з пишними плечима і асиметричні спідниці стануть вашими найкращими друзями в боротьбі за «омолоджуючий» гардероб.

Як бачите, існує безліч способів виглядати молодше за допомогою одягу, вибирайте, який вам більше до душі. Головне – відчувати себе комфортно і впевнено.

Поділись


Новини партнерів