Порвіть на шматки: 5 речей, які вийшли з моди у цьому сезоні

Мода змінюється кожен сезон – одні речі стають класикою, а інші припадають пилом на полицях магазинів з написом «sale». Перш ніж оновити гардероб, потрібно переглянути вже наявні речі і позбутися від частини з них. Жіночий Світ допоможе вам зрозуміти, що перейшло із трендів в категорію «зніміть це негайно».

Сукня з оборками

Сезон весна-літо 2019 ознаменувався підвищенням інтересу до облягаючих жіночних суконь з кокетливим декором – рюшами, оборками і бантами. Поносили і забули – так можна назвати декор, який вже вийшов з моди. Змініть обридлу сукню на нову річ в стилі 70-х: вельветовий сарафан з великими кишенями або оверсайз сукню А-силуету.

Неосяжні куртки

Жарти про зимовий одяг, в якому ледве видно голову і руки людини, змусили дизайнерів переглянути викрійки одягу для майбутнього сезону. Як і раніше, в моді залишаються об’ємні пуховики-ковдри, але до них додається деталь у вигляді пояса на талії. Також в хот-листі модниць укорочені дуті куртки, які відмінно поєднуються з джинсами-слоуч, і класичні пальто-халати з утеплювачем.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Укутавшись в наши пуховички, вам не страшны любые морозы🌞 Легкие, теплые, уютные пуховики-одеяла в наличии и на заказ. ❤Длина: 65, 85, 105, 125 ❤Воротник или капюшон ❤Застежка: ленты, липучки, кнопки ❤Односторонний или двухсторонний, комбинированный ❤Наполнитель: холлофан ❤Размер: 42-56 ❤Цвет: в ассортименте ❤Цена: от 3500 #курткиназаказ #курткизима #курктиженские #курткистеганные #курткадлинная #курткадлинная #курткиопт #курткакороткая #курткаоверсайз #куртканедорого #курткадвухсторонняя #курткибольшиеразмеры #пуховикназаказ #пуховикдвухсторонний #пуховиккороткий #пуховик #пуховикнедорого #пуховикженскй #пуховикдлинный #пуховикодеяло #пуховикскапюшоном

Допис, поширений Светлана (@fashionstudio_lady_si)

Спущені плечі

Стилісти радять дівчатам не мерзнути: моделі одягу зі спущеними плечима давно покинули список трендів. Викиньте светри на одне плече і сукні з оголеними плечима. Натомість їх купіть джемпер з квадратним вирізом і сукню на одне плече з рукавом-ліхтариком – такі речі лідирують з продажу в колекціях мідл-клас брендів.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

😄 СНОВА В НАЛИЧИИ 😄 💕ПЛАТЬЕ СО СПУЩЕННЫМИ ПЛЕЧАМИ МЕЛКОЙ МАШИННОЙ ВЯЗКИ💕 😍ИДЕАЛЬНО ПРОДЕМОНСТРИРУЕТ ДОСТОИНСТВА ВАШЕЙ ФИГУРЫ😍 КАЧЕСТВО СУПЕР ЛЮКС👍 РАЗМЕР УНИВЕРСАЛЬНЫЙ 42-44🌹 КОД 01 🔥🔥ЦЕНА 580 ГРН🔥🔥 #платьеflbutik #платьевязкаукраина #платтявязка #платьезимаукраина #платтязима #вязаноеплатьеукраина #вязанеплаття #платьесоспущеннымиплечами #платьесоспущеннымиплечамиукраина #платтязіспущенимиплечами #платтязвідкритимиплечима #платьесоткрытымиплечамиукраина #теплоеплатьеукраина #теплеплаття

Допис, поширений 💞 Женская одежда и обувь 💞 (@fashion.love_shop)

Ботфорти до середини стегна

Залиште це взуття екстравагантним дівчатам і змініть їх на більш сучасну модель – замшеві ботфорти по коліно з квадратним носком. Таке взуття відмінно поєднується з атласними спідницями довжини міді, подовженими шкіряними шортами і міні-спідницями з твіду.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Сапожечки -чулки в деле 💣💣💣🔥🔥🔥 шьются полностью по замерам ножки👌🏻 Низ натуральный замш на подкладе , голенище стрейч-замш без подклада , идеально ложатся на ножку👌🏻😍😍😍 Каблук 9 см👌🏻 Стрейч замш пока есть только в чёрном цвете! Также такую модельку можно отшить полностью в натуральном замше и получиться не чулок а просто ботфорт , цвет может быть любой если используется не стрейч а натуральный замш !! . . #ботфорты #сапогчулок #ботфортыподзаказ #ботфортыпоакции #ботфортыукраина #крутыеботфорты #кожаныеботфорты #сапоги #handmadeshoes #акциянапошив #shoeslover #designershoes #styleshoes #fashion #style #moda #сапоги #сапогипоакции #пошивсапог #пошивсапогпозамерам #сапогиосень #сапогизима #стильныесапоги #сапогимечты #сапогинашпильке #стильныесапоги #сапогимечты #акциянапошивсапог

Допис, поширений Rolla_shoes (@rolla_shoes)

Бомбер

На жаль, час цих курток, які увійшли в моду ще в 2010-их, пройшов назавжди. Натомість їм модниці купують джинсові куртки оверсайз з нашивками і друкованими малюнками. Добре б ще відмовитися від спортивного стилю в повсякденному житті, залишивши лосини, велосипедки і майки з низькими вирізами для спортивного залу.

Поділись


Новини партнерів