Кращі теплі моделі брюк: зима 2019-2020

Штани можуть бути і теплими і модними (хоча наші мами так не думали). Жіночий Світ підготував для вас підбірку брюк, які і відповідають головним трендам, і не дадуть замерзнути холодною зимою.

Наймоднішими брюками цього і наступного року можна впевнено вважати моделі з широкими штанинами. Їх можна поєднувати з об’ємним джемпером, недбало заправляючи його за пояс, тим самим виділивши талію, і взуттям на стійкому каблуці. Нам особливо подобається, що ця модель декорована малюнком в тонку контрастну смужку, яка візуально витягує силует і подовжує ноги.

Ми вже розповідали, що штани-Каррот здатні помітно скоригувати фігуру. Завдяки завищеній посадці і поясу, яким часто прикрашають моделі, виділяємо талію, роблячи її візуально тоншою, вільний крій на стегнах згладжує «кути» і приховує об’єм, а штанини, які звужуються внизу, візуально витягують ноги. Знайшли для тебе модель в клітинку – універсальна, практична і, головне, точно буде актуальна далеко не один сезон.

Вільні штани відтінку хакі впишуться як в класичний образ для офісу, так і в повсякденний наряд з об’ємним светром і козаками. Вони виконані з м’якого, щільного шерстяного матеріалу, який не продувається і відмінно зберігає тепло, що дуже актуально взимку.

4

Згадуємо 70-і та одягаємо цієї зими широкі вельветові штани. Придивіться до моделей коричневого кольору – вони будуть особливо актуальні в прийдешньому сезоні.

Брюки-джоггери, мабуть, найзручніший варіант на кожен день. Завдяки шнуркам, які затягуються на поясі, ви легко зможете відрегулювати посадку так, як тобі зручно. Вони вільно облягають фігуру і злегка звужуються внизу, чим дуже нагадують штани-банани. Ще один плюс – висока посадка. Ти можеш носити верх з полегшених матеріалів, щоб можна було легко заправити його за пояс, або поєднувати з об’ємними светрами і худі навипуск.

Класичні чорні брюки-сигарети складуть відмінну пару як строгій сорочці в складі ділового образу, так і романтичній блузі з бантом на шиї. Для прогулянки холодним зимовим днем ​​поєднуйте їх зі светром оверсайз-крою грубої в’язки.

Темно-сині укорочені брюки-палаццо з розкльошеними штанинами – наші лідери в цій добірці. Вони виконані з вовняного текстилю, завдяки чому відмінно зберігають тепло. Поєднувати їх можна як з облягаючим верхом, так і з об’ємними светрами навипуск – вибирайте варіант за смаком.

Джерело

Поділись


Новини партнерів