Шуби з штучного хутра – головний тренд зими 2019/20: 7 кращих варіантів

Головним трендом верхнього одягу для майбутньої зими дизайнери в один голос називають шуби. Дивовижні моделі показали провідні модні будинки на тижнях мод в головних столицях світу. Зоозахисники були задоволені не менше, аніж любителі хутра: головна річ зими-2020 повинна бути зі штучного ворсу. Як підібрати найстильнішу модель, розібрався Жіночий Світ.

Біла шуба

Маст хев наступного сезону – білосніжна шубка. Звичайно, це не практично, зате як красиво! Справжню розкіш продемонстрували на своїх показах Tom Ford, Chanel і Off-White. Погляньте на це фото і подумайте: невже від такої краси можна відмовитися?

Шуба-чебурашка

Шубки teddy bear або «з натуральної чебурашки» – ще один тренд майбутньої зими. По правді сказати, фешн-блогери почали любити їх ще минулого року. Але до звичних плюшево-коричневих тонів модні будинки додали яскраві і пастельні відтінки. Їх можна було побачити на подіумах у Roland Mouret, Celine і Dries Van Noten.

Кольорові шуби

Поряд з білими шубами в моду прийшли і яскраві кольорові варіанти, які ніби зійшли зі сторінок модних журналів 70-х років. Тоді Ів Сен-Лоран випустив шубу з натурального лисячого хутра, пофарбовану в отруйно-зелений колір. З тих пір тренд зазнав змін: тепер в моді шуба, пофарбована в яскраві неонові кольори. Прикладами можна надихнутися у Max Mara і Balenciaga.

Короткі шуби

Шуби-автоледі, як їх модно було називати на початку нульових років, також знову в тренді. І дійсно, жінкам, які водять власний автомобіль, найзручніше укорочені варіанти. Причому варіанти найрізноманітніші: класичні кожушки, куртки, обшиті хутром і навіть розкішні манто з хутра з довгим ворсом. Приклади – на подіумах Emporio Armani і Dennis Basso.

 Шуби-oversize

Модний тренд на oversize триває вже кілька років. У позаминулому році головною тенденцією були великі пуховики, а тепер – величезні шуби. Силует «трапеція» – краще, що запропонували дизайнери в сезоні осінь-зима 2020 року, а доповнені такі шуби об’ємними комірами. Більше подібні моделі схожі на великі хутряні пледи – а це найбільш затишне, що може бути в крижану зиму. Натхненні показами Celine і Michael Kors.

Шуби з тваринним принтом

Натуральне забарвлення, що імітує хижих кішок, – новий тренд. Багато дизайнерів вже награлися з пофарбованими в неон моделями і вирішили повернутися до «природи». Адже що може бути органічніше принта, який був створений природно. Хутро при цьому залишається все одно штучним, але його дуже складно відрізнити від натурального. Кращі приклади – на подіумах Versace і Alexander Wang.

Шуби з абстрактним принтом

Не тільки «леопардові» шуби заслужили увагу дизайнерів. Моделі з вигадливими принтами, які більше підходять для маленьких дівчаток, ще один тренд прийдешньої зими. Наприклад, всіх підірвали шуби з малюнком у вигляді бантиків. А менш сміливі особи можуть вибрати верхній одяг з принтом у вигляді зигзагів.

 

Поділись


Новини партнерів