15 модних фасонів светрів

Жіночий Світ невтомно продовжує стежити за модними тенденціями стилю, щоб поділитися з вами ідеями актуальних образів. Оскільки осінь в самому розпалі, та й зима не за горами, саме час задуматися про вибір трендового светру. У нашій добірці ви знайдете 15 стильних образів!

Светр в стилі «препп»

Препп – відмінний стиль для холодного сезону. Він був створений завдяки елементам шкільної та студентської форми. Впізнаваним одягом цього стилю стали тоненькі светрики з ромбами типу «Аргайл» (великі різнокольорові ромби складаються з дрібних ромбів, які складаються з ще більш дрібних ромбів). Такі светрики добре виглядають з блузками, манжети і воріт яких визирають з-під светра. Сміливо поєднуйте такі фасони з іншими речами стилю «препп», наприклад з міні-спідницями. Таке вбрання ідеально підійде для гардероба студентки.

Сукня-светр

Вибір довгого светру, схожого на коротку сукню – це ідеальне рішення для холодної погоди. В такому жіночому вбранні буде тепло і комфортно. Не знаєте, який колір вибрати? Зверніть увагу на модну палітру осені, в якій ви знайдете чудові кольори: карамельний, бордовий, темно-зелений і так далі. Такі светри можна носити з джинсами, панчохами або в поєднанні з легінсами.

Светр-жилетка

Модницям варто придивитися до незвичайних фасонів светрів, які кидаються в очі через свою оригінальність. В їх число входять цікаві моделі, схожі на багатошарові образи. Зверніть увагу на приклад на фото: здається, ніби поверх светра одягнута в’язана жилетка. Ще одна причина вибрати подібний светр в модному кольорі. Білі светри зараз на піку популярності, вони стають базовою річчю для створення різноманітних ансамблів. Білий светр буде розкішно виглядати з пісочними брюками.

Светр-туніка

Крім светрів в стилі сукні, популярними моделями залишаються светри-туніки. Вони можуть виглядати досить просто, але варто взути модне взуття, як наряд перетворюється. Для створення гламурного образу спробуйте носити строгий светр-туніку з сексуальними черевичками, прикрашеними тваринним принтом.

Светр з воланами

Ретростиль стає дедалі популярнішим, а тому варто звернути увагу на одяг, прикрашений усілякими оборками та воланами. Хоча осінь віддає перевагу темним і натуральним відтінкам, не варто боятися яскравих образів, здатних підняти настрій в похмуру погоду. Модним яскравим кольором залишається чудова маджента або колір фуксії.

Худі

Вам не подобаються занадто яскраві кольори? Що ж, чорний залишається незмінною класикою. Можна поповнити свої запаси чорним худі – спортивним светром з капюшоном. Таке вбрання можна носити не тільки в спортивних ансамблях. Одягнувши худі з шкіряною сукнею, ви створите сексуальний образ у вуличному стилі.

Светр розміру XXL

Оверсайз залишається в числі найбільш популярних тенденцій, тому варто придбати безрозмірний светр з просторими рукавами. Не забувайте про те, що великі речі вимагають балансу в ансамблі. Великі светри краще носити з облягаючим низом.

Светр з рукавами-дзвонами

Стилісти запевняють, що для створення ультрамодного образу нам не обійтися без речей з незвичайними рукавами. Особливу ​​увагу слід приділити елегантним фасонам з рукавами-дзвонами. Ці розкльошені рукави надають ансамблю елегантності, особливо, якщо присутні і інші жіночні деталі. Наприклад, рукави можуть бути прикрашені воланами.

Светр зі шнурівкою

Светри зі шнурівкою виглядають надзвичайно стильно. Особливо жіночними виходять моделі, в яких використовуються атласні стрічки. Шнурівка може стати гарною обробкою рукавів або декольте.

Светр з бахромою

Бахрома була на піку популярності в колекціях «Весна/літо 2019», проте в поточному сезоні її актуальність не знизилася. Приклади нарядів з бахромою можна побачити в колекції від кутюр будинку моди Dior.

Светр з запахом

Наряди з запахом виглядають надзвичайно ніжно, особливо у випадках, коли запах формує сексуальне V-подібне декольте.

Ажурний светр

Неодмінно поповніть свій гардероб одягом в’язаним гачком. Подивіться тільки, як ніжно виглядає мереживний светрик!

Светр з відкритими плечима

Ви шукайте спекотний образ для прохолодного сезону? Светр з відкритими плечима допоможе створити спокусливий наряд.

Светр з перлами

Аналізуючи модні колекції від передових брендів, можна прийти до висновку, що обробка перлами очолює модні тенденції сезону «Осінь/зима 2019-2020». Чарівні перлинні бусинки можуть бути однакових розмірів або різних. Перлинки схожі на крихітні сніжинки, а тому ідеально відображають атмосферу холодної пори року. Крім цього, намистини нагадують модний принт в горошок. Не варто обмежуватися вибором речей з білим перлами. Не менш популярними залишаються чарівні намистини, що відливають чорним перламутром.

 

Светр з крупною в’язкою

Ви шукаєте незвичайні ідеї образів оверсайз? Погляди оточуючих прикує до вас оригінальний светр з великою в’язкою. Для таких речей характерні великі петлі і дуже товсті нитки пряжі. На жаль, в бутиках такі светри з’являються вкрай рідко. Але не поспішайте впадати у відчай, адже ви зможете зв’язати таку модель самостійно!

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів