Зніміть це негайно: речі, які не повинні бути в осінньому гардеробі

Важливо знати, які речі вийдуть з моди в цьому сезоні, щоб не потрапити в халепу, пише Жіночий Світ.

Довгі комбінезони

Весна 2019 перетворила довгий комбінезон в тренд сезону. Особливо, якщо мова йде про джинсові моделі. Навіть світові знаменитості не змогли проігнорувати таку стильну річ. Звичайно, такий комбінезон не повинен зникнути з вашого гардеробу, але ви однозначно повинні відставити його на другий план і дати життя новим тенденціям.

Поясні сумки

Так, вони дуже зручні, стильні і зберігають популярність вже кілька сезонів. Однак ви все рідше будете помічати їх у вуличних образах. Невеликі сумки оригінальної форми – це ваш орієнтир на сезон осінь-зима 2019/2020. Шукайте тільки цікаві варіанти, як, наприклад, сумки з бісеру та перлів.

Тваринний принт

Незважаючи на те, що тваринний принт підкорив сезон осінь-зима 2018/2019 і завоював сезон весна-літо 2019, він потихеньку відійде на задній план в період осінніх і зимових холодів. Хоча ніхто не забороняє вам використовувати класичний леопардовий, зміїний і навіть принт корови. Тільки в малих дозах!

Неоновий колір

Знамениті бренди вже давно продемонстрували в своїх колекціях, що найпопулярнішими кольорами нового сезону стануть пастельні відтінки. Тому, доведеться забути про неонові кольори! Так, ці яскраві тони встигли перейти навіть в макіяж і аксесуари, але не можна ігнорувати правила моди на цей сезон. Віддайте перевагу пастельним тонам хоча б на деякий час.

Туфлі з гострим носком

Ця модель взуття теж супроводжувала стильні образи довгий час. Здавалося, що це взуття стане класикою і ніколи не вийде з моди. Але все обернулося зовсім по-іншому. Туфлі з гострим носком поступово втрачають популярність, щоб пізніше взагалі зникнути з гардеробів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів