Модні тенденції: 8 стильних образів з одягом в клітинку

Немає більш осіннього принта, ніж клітинка. Окрім краси? у виробів з таким малюнком є ​​ще одна перевага – вони неймовірно універсальні. Щоб надихнути вас на відповідні осінні образи, ми зібрали 9 класних «луків в клітинку».

Най-най осінніший варіант

Класичне пальто або плащ – надійне доповнення до спідниці в клітинку. Дана комбінація створює ансамбль, який можна носити всюди. Ви будете виглядати доречно і на роботі, і на прогулянці з дитиною. Додайте до образу туфлі на підборах і отримаєте ідеальний наряд для вечора.

Вінтажна класика

А як щодо чогось, ну, дуже англійського? Вінтаж завжди виглядає привабливо. Не бійтеся застебнути свою блузку до самого останнього гудзика. Це не буде виглядати манірно разом з класичним костюмом в шотландську клітинку. На рахунок взуття – побажань небагато: одягайте щось зручне, на низькому каблуці, високі чоботи будуть просто шикарно виглядати.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

SHOW THEM WHO’S BOSS!!!! 2019 has been such an empowering year for me. Running my own business has taught me so many things, but most importantly, it has taught me how to value my self worth. That it’s okay to say “no”, to demand more, and that if things don’t work out, it’s for a reason. I am proud of the confident woman I’ve become and I hope you all feel the same. Wearing the @modcloth workwear collection that just launched. You know I am obsessed with a power suit and I can’t wait to wear this one all fall (it would look killer with some tights and high heeled boots) & there’s also matching pants! This blazer is available in sizes XXS-4X & the skirt is available in sizes 00-28. #modclothsquad #ad —— Shop your screenshot of this pic with the LIKEtoKNOW.it app @liketoknow.it #liketkit http://liketk.it/2DZLt #LTKcurves #LTKworkwear #LTKunder100

Допис, поширений Kristina Zias (@misszias)

Total black … або майже

Поєднайте вашу картату спідницю з улюбленими чорними речами. Не бійтеся темних колготок, в цьому образі вони більш ніж доречні. На вас може бути чорна блуза, светр або водолазка. З таким нарядом холодна погода буде вам тільки в радість.

Додайте більше яскравості

Не відмовляйтеся від яскравих фарб тільки тому, що ви носите класичний принт. Замість цього підсилюйте відтінки. Якщо ваш костюм в жовту клітинку, то додайте більше жовтого! Те ж правило працює і з іншими кольорами. Пожвавите свій образ і не бійтеся яскравості. Одяг створений, в тому числі, і для самовираження.

Змішуйте принти

Клітинка – це привабливий візерунок, так, але це не означає, що ви не можете додати інші принти в свій наряд, наприклад, тваринні: леопардовий, зміїний, тигровий. Або абстракцію, геометрію. Але не одягайте верх і низ різних візерунків. І не комбінуйте картатий піджак і зміїні штани.

Кросівки і футболка не смертельні для спідниці

Зручне взуття і крута футболка – це не протилежність класній картатій спідниці, це її соратники. Такий образ дуже актуальний в сучасному світі, чи не так? Всі ми сьогодні дуже обожнюємо кросівки, тому що у великому місті без них часом просто не вижити. Так ось спідниця в клітинку – не привід не носити улюблене взуття.

Затишний шарф і високі чоботи

Високі чоботи, ніщо не виглядає зі спідницею в клітинку більш автентично, ніж таке взуття. Але щоб образ не здавався занадто нудним, можна доповнити його масивним шарфом і жіночною шапкою.

Старі й добрі традиції

А якщо не хочеться морочитися з образом, то просто одягніть свій костюм в клітинку і з футболкою. Так, настільки просто. Візьміть з собою окуляри і стриману сумочку, приберіть волосся, щоб показати довгі сережки. І ось ви стали стильною на всі 100!

Поділись


Новини партнерів