Зачіски осінь 2019: модні тенденції на цей сезон

Сьогодні ми підготували для Вас основні тренди в світі модних зачісок.

Центральний проділ

Останні сезони найбільш популярним вважався бічний проділ, а так само зачіски без проділу. Стилісти запевняють, що восени в моду повернеться класичний рівний проділ посередині. Такий проділ допомагає створити акуратну зачіску в діловому стилі.

Чубчик

Чубчик у різних формах і розмірах залишаться трендом. Він дозволяє візуально омолодити обличчя, приховуючи мімічні зморшки. Так само чубчик дозволить створити вдалу зачіску для маскування високого чола.

Стрижки Пікс

Пікс вже кілька десятиліть утримує лідируючі позиції в числі зачісок для динамічних жінок. Ця коротка стрижка стане порятунком для тих, у кого тонке або рідке волосся. Однак варто бути обережнішими, обираючи Пікс. Відкрита і коротка стрижка відкриває шию, вилиці, вуха. Такий варіант підходить або дівчатам з ідеальними рисами, або сміливим красуням, які не страждають від комплексів.

Перуки

Ви хочете приховати фарбоване або ослаблене волосся? Ви прагнете кардинально змінити імідж, але боїтеся різких змін? А, може, ви хочете міняти свій образ кожного дня? Або у вас просто немає часу на створення зачіски? Що ж, у всіх цих випадках на допомогу прийдуть перуки. Хоча їх популярність тривалий час була низькою, багато знаменитостей вдаються до допомоги перук, створюючи новий стиль. Для швидкого створення щоденного образу варто вибрати класичні перуки, максимально схожі на натуральне волосся. Для дискотек і іншого виходу у світ вибирайте креативні перуки з незвичайними укладаннями і оригінальним фарбуванням.

Коси

Коси – позасезонна класика, яка підходить будь-яким типам волосся, оскільки різновидів кіс безліч. Якщо у вас немає часу заплітати складні кіски, але хочеться оригінальності, то спробуйте вплести в косу незвичайну стрічку. Так можна створити зачіску в богемному стилі, романтичну укладку або швидку зачіску для зайнятих жінок. Все буде залежати від текстури та кольору стрічки або хустки.

Креативні завитки

Тонкі, витончені і гладкі – такі завитки нерідко можна побачити на моделях світового рівня. Створити подібні завитки дуже просто, треба лише накрутити тоненьку прядку на плойку і зафіксувати її невидимкою, гелем або лаком для волосся. Незвичайні завитки можуть привнести родзинку в весільні зачіски будь-якого типу. Вони виглядають кокетливо, грайливо і ніжно. Великі завитки з густих локонів підійдуть прихильницям стилю пін-ап.

Укладання гелем

Зачіски з “мокрим” ефектом багатьом здаються не найвдалішим вибором для осінніх холодів, проте стилісти дотримуються іншої думки. На показах іменитих будинків моди все частіше стали з’являтися моделі з зачісками, укладеними гелем.

Відтінки рудого

Золота осінь благоволить палітрі з теплими кольорами, що імітують колір осіннього листя. В кольорах модного одягу можна побачити золоті і помаранчеві тканини, ну а в модному фарбуванні волосся безперечним лідером в цьому сезоні став рудий колір – від червоного до мідного і майже русявого.

Пастельні відтінки

Райдужне омбре втрачає лідируючі позиції і на зміну йому прийшло легке тонування пастельними відтінками. Найпопулярніший варіант – рожева пастель. Волосся можна тонувати повністю або використовувати кольорові шиньйони.

Джерело

Поділись


Новини партнерів