Як носити класичну білу сорочку восени 2019 року – топ 5 образів

Осінній сезон 2019 року пропонує дівчатам дійсно багато тенденцій, які вартують уваги. Наприклад, сьогодні в тренді звичайна біла сорочка, яка дає нереально великий простір для створення стильних образів.

На показах моди до сезону осінь-зима 2019-2020 багато відомих брендів зробили класичну білу сорочку фаворитом своїх колекцій. І цей тренд тільки на руку дівчатам – адже річ можна носити постійно, поєднуючи з різними предметами гардеробу, і виглядати при цьому приголомшливо. Пропонуємо вам топ-кращих образів на поточний сезон.

ОБРАЗ 1. З ДЖИНСОВОЮ СПІДНИЦЕЮ І ПРИКРАСАМИ

Щоб білосніжна сорочка не виглядала банально, її варто комбінувати з жіночними і стильними нарядами. Ідеальною парою для неї стануть вироби з деніму. Краще, якщо це буде спідниця синього або блакитного відтінку. Щоб внести більше гламуру в сет, додайте помітні ефектні прикраси.

ОБРАЗ 2. З ДЖИНСАМИ І ЧОБІТЬМИ

Старі-добрі джинси теж стануть чудовою компанією для білої сорочки. Іноді такі аутфіти виглядають занадто просто, в цьому випадку додати родзинки допоможе взуття. Стилісти рекомендують поєднувати сорочку білого тону з синіми джинсами в обтяжку і чобітьми в стилі кантрі, замшевими ботфортами, козаками.

ОБРАЗ 3. З ЧОРНИМИ ШТАНАМИ І КАРТАТИМ ЖАКЕТОМ.

Коли потрібен вишуканий комплект в традиціях класики – варто одягати білу сорочку простого крою разом з чорними брюками і піджаком в клітинку. Як відомо, шотландка буде хітом холодного сезону 2019 – тому в такому вигляді ви не будете виглядати старомодно.

ОБРАЗ 4. ЯК СУКНЮ

Оригінальною новинкою дизайнерських показів стали подовжені білі сорочки для жінок, які можна носити замість сукні або туніки. Яскравості і унікальності образу додасть широкий ремінь на талії і велика кількість гламурних аксесуарів.

ОБРАЗ 5. З ВОДОЛАЗКОЮ І БІЖУТЕРІЄЮ.

Жіночі теплі водолазки буде модно носити з чим завгодно і під що завгодно – навіть у вигляді нижнього шару під класичної сорочкою. Так бачать багато модельєрів стильний сучасний лук сезону осінь-зима 2019-2020 – і дівчатам, судячи з усього, він теж до душі. Особливо, коли доповнений розкішними прикрасами і помітною біжутерією.

Джерело

Поділись


Новини партнерів