Топ-5 простих способів прикрасити свій образ цієї осені

Є речі, які здатні доповнити ваш осінній наряд таким чином, щоб зробити його візуально більш дорогим і стильним. Ці прості прийоми без зайвих витрат додадуть індивідуальності і привабливості повсякденним ансамблям, завдяки чому ви зможете створити більш свіжі і унікальні сети.

Давайте подивимося на кілька найбільш вдалих прийомів, які допоможуть урізноманітнити ваш гардероб восени 2019:

ЮВЕЛІРНІ ВИРОБИ ТА ПРИКРАСИ

Багато дівчат нехтують прикрасами, не помічаючи особливої різниці при їх наявності або відсутності. І зовсім даремно. Зазвичай золотий ланцюжок створює дуже модний і красивий вид, при цьому не обов’язково, щоб виріб був зі справжнього золота. Мережі магазинів мультибренд, такі як Forever 21, H&M пропонують широкий вибір чарівних прикрас, що імітують золото, але виконаних в сучасному привабливому дизайні.

СПОРТИВНІ КУРТКИ

Ви будете автоматично виглядати яскраво і цікаво, якщо додасте в свій осінній лук стильний бомбер. Сьогодні спортивні жіночі куртки в тренді – для негоди це безпрограшний варіант. Є маса різних способів носити їх, в абсолютно не шаблонних по стилю нарядах. Наприклад: пілотські вітровки допустимо одягати як з джинсами і кросівками, так і з ніжними сукнями, гламурними спідницями і взуттям на підборах.

СУМКИ

Для деяких жінок даний трюк є абсолютно новим – адже вони не звикли міняти сумки з кожним черговим вибором одягу, і за традицією обирають класичні моделі чорного кольору. Але спробуйте купити на осінь пару маленьких сумочок через плече від Zara або Bershka в цікавих відтінках, і вони дозволять вашому наряду постати в іншому вигляді.

ВОЛОССЯ

Навіть просто зачісуючи волосся або зав’язуючи його в хвіст в свій самий звичайний день, слід дбати про його стан. Важливо, щоб волосся виглядало розкішним і доглянутим, тоді весь образ стає неймовірно жіночним і красивим. Вибирайте зачіски, які змушують вас відчувати себе максимально комфортно і надають впевненість в собі.

НЕВЕЛИКА ПОРАДА НАОСТАНОК:

Краще взагалі не мати покриття на нігтях, ніж ходити з облізлим лаком або використовувати занадто безглуздий дизайн нігтів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів