Актуальні ідеї манікюру для власниць довгих нігтів

Ніщо так не піднімає настрій жінці, як похід у салон краси. Зачіска, макіяж, манікюр. Від цих слів відразу ж починає підніматися настрій. Ми ж зібрали актуальні ідеї для манікюру, які допоможуть перетворити довгі нігтики.

Блискітки або блискучі лунки

Спокійний манікюр в напівпрозорому бежевому відтінку з гострими блискучими лунками, виконаний на овальних нігті середньої довжини.

Банани

Веселий манікюр в біло-жовтих тонах з маленькими бананчиками, зображеними на нігтиках безіменних пальців.

Текстури

Приголомшливий фактурний манікюр у сіро-білих відтінках з зображеннями вензелів і серця на окремих пальчиках, виконаний на довгих мигдалеподібних нігтики.

Перлова втирка

Форма стилет знову на піку популярності, а надати довгим гострим нігтям ще більше шику і блиску допоможе модний дизайн з використанням перлової втирки. Деякі нігтики можна додатково прикрасити стразами або перлами.

Ніжні тони

Оригінальний манікюр, виконаний в ніжних відтінках, доповнений «битим склом» – виглядає досить свіжо і незвично на довгих мигдалеподібних нігтях.

Космос

Воістину космічний дизайн, виконаний з використанням фольги, видрукуваної на двох пальчиках. Інші нігті прикрашає зворотний френч в чорному кольорі.

Ніжність

Манікюр з чарівним ненав’язливим дизайном в бежевому кольорі – прекрасний приклад того, що довгі нігті не завжди виглядають зухвало.

Нестандартний френч

Якщо звичний французький манікюр здається занадто нудним, додайте деяким нігтикам кольору і геометричних ліній.

Жіночність

Овальні нігті середньої довжини, пофарбовані в ніжно-рожевий відтінок зі скромним зображенням троянди на безіменному пальчику – справжнє втілення жіночності на жіночих руках.

Смужки

Досить цікавий варіант дизайну довгих нігтів з використанням благородного рожевого відтінку і тонких золотистих смужок, наклеєних на вільний край нігтя.

Блиск золота

Довгі нігті, пофарбовані чорним матовим лаком, з акцентом на безіменний палець, всіяний золотистими блискітками і середній, прикрашений блискучим малюнком у стилі Кайлі Дженнер.

Глибокий синій

Сині відтінки користуються величезною популярністю. Насичений глибокий відтінок синього кольору чудово підійде для оформлення довгих нігтів, зробить їх ще довшими і витонченішими. А якщо простого однорідного покриття здається недостатньо, прикрасьте один нігтик оригінальним розписом в тих самих кольорах.

Джерело

Поділись


Новини партнерів