Модні босоніжки 2018: топ-5 пар, які повинні бути у вашому гардеробі цього літа

З настанням перших спекотних літніх днів багато жінок відразу ж одягають легкі і стильні босоніжки. Якщо ви хочете бути в тренді і знати, що модно в 2018 році, дізнайтеся, які літні босоніжки будуть на піку популярності. Дивіться і вибирайте собі улюблену пару!

Босоніжки-гладіатори. Одна з найпопулярніших моделей сандалій знову в моді. Босоніжки зі шнурівкою будуть вигідно виглядати з легкою літньою сукнею, шортами, комбінезоном, і навіть зі стилем casual.

Босоніжки на платформі. Якщо ви звикли до каблуків, але хочете на літо відмовитися від них, тоді ваш варіант – босоніжки на платформі. Саму платформу можете вибирати з будь-якого матеріалу: прозору, гумову, дерев’яну, джутову, рифлену.

Мюлі. Босоніжки без задника – ідеальне взуття на літо. Пам’ятайте, що мюлі підходять абсолютно під будь-який стиль: будь то повсякденний, діловий або навіть вечірній.

Прозорі босоніжки. Босоніжки з вінілу або з прозорими вставками – наймодніше взуття на літо 2018. Поєднуй такі босоніжки з довгими сукнями, комбінезонами, брючними костюмами, міді та максі спідницями.

Сандалії. Ну яке літо без сандаль? У 2018 році в моді будуть як класичні сандалі в грецькому стилі, так і без задників. Ремінці сандалів вибирай під свій стиль і образ в цілому: прозорі, замшеві або зі шкіри.

Джерело

Поділись


Новини партнерів