7 ідей, як в 35 виглядати ще краще, ніж в 25

Виглядати стильно хочеться кожній дівчині та жінці незалежно від віку. Ми підготували декілька порад про те, як зробити це без помилок.

1. Спідниця і сукня-олівець

Цей вид спідниць і суконь – один з найвигідніших варіантів. Вони візуально витягують фігуру і приховують недоліки. Краще вибирати спідниці з високою посадкою і завдовжки до коліна. Колір може бути будь-яким, за винятком яскравих неонових.

2. Штани

Рекомендуються однотонні варіанти, що мають лаконічний покрій. Оптимальні моделі без помітного декору, зате красивий пояс або ремінець стануть відмінним акцентом.

3. Різні поєднання

Освіжіть класичний образ яскравими відтінками і принтами, але не використовуйте більше 3 кольорів в одному образі.

4. Пастельні відтінки

Тут головне – визначитися з відповідними кольорами. Так, наприклад, ніжно-блакитний вмить зробить вас молодшими, а жовтий категорично заборонений. Особливу увагу приділіть світлим пастельним відтінкам: бежевому, кольору слонової кістки, коричневому, білому, сірому.

5. Зручні підбори

Туфлі на підборах вже давно лежать в далекому кутку і “вигулюються” тільки у свята? Купіть хоч би одну зручну для вас пару з стійкими середніми підборами.

6. Стильні деталі

Якщо в одязі необхідно дотримуватися класики, то при виборі аксесуарів можна дати волю фантазії. Наприклад, іноді одягти красивий капелюшок або масивні прикраси, додати до костюма незвичайну брошку або яскраве взуття.

7. Речі, про які варто забути:

Короткі спідниці
Юність вже залишилася у минулому, і не варто намагатися її утримати. Це виглядає смішно і недоречно.

Глибоке декольте
Величезний виріз позбавить вас елегантності. Краще вибрати виріз, який не виставляє все напоказ.

Одяг у білизняному стилі
Залиште екстравагантність 20-річним худорлявим дівчаткам. У вас давно сформувався свій стиль,і бездумно порушувати його тільки на догоду моді ви не будете.

Футболки з “підлітковими” принтами
Жінка старше 35 років з принтами, як на дитячих речах, виглядає недоречно. Існує величезна різноманітність інших варіантів. Зебра, наприклад.

Занадто вільний одяг
Не намагайтеся приховувати свою фігуру, одягаючи себе у всілякі балахони. Краще навчіться підкреслювати достоїнства і приховувати недоліки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів