Мода 2018 року: 8 яскравих і стильних сорочок з принтом

Якщо ви втомилися від класичних білих сорочок і хочете додати яскравих фарб в свій офісний гардероб, наша добірка неодмінно вам сподобається!

Квіткові мотиви, абстракція і контрастні вставки – ми знайшли для вас 8 найстильніших сорочок з принтом!

Абстрактні принти – чудовий варіант для модниць, які цінують універсальність. Так-так, ми не помилилися, абстракція легко поєднується як з однотонними речами, так і з іншими патернами, наприклад, смужкою або клітиною.

Втім, і «абстрактний» total look ніхто не відміняв – якщо ви станете власницею строкатого комлекту з сорочки і штанів в піжамному стилі, то проблема «нічого одягнути» буде вирішена як мінімум на найближчий сезон.

А ця сорочка стане справжньою знахідкою для тих, хто симпатизує модним квітковим принтам, але не готовий перетворитися в «букет». Крім того, поєднання різних патернів дозволить обновці стати акцентом в будь-якому образі.

Ненав’язливий візерунок і кілька яскравих контрастних вставок – цю сорочку ідеально доповнять чорні джинси-скіні і козаки або човники на низькому каблуці для вечірніх виходів. 

Ще один варіант квіткового тренда – сорочка з великими квітами. Сміливо носіть її і з яскравими однотонними брюками або спідницею, і з більш стриманими і нейтральними речами.

А ось і ідеальний варіант для модниць, які нормально ставляться до самоіронії – кумедний принт і яскраво-рожевий колір піднімуть настрій тобі і оточуючим.

Звичайно ж, не варто забувати і про кольорову смужку і клітинку – ці принти також актуальні у всіх можливих варіаціях і легко знайдуть застосування в гардеробі в будь-якому стилі, від рок-н-рольного до casual

Поділись


Новини партнерів