Модний одяг: тренди – 2018

У 2018 році повертаються жіночні, романтичні силуети. На світових подіумах було представлено безліч новинок, що роблять моду доступнішою, а стиль – утилітарним.

Матеріали

У 2018 році найбільш модним матеріалом буде – тюль. Сукні, блузи і топи з цієї прозорої тканини тріумфально повернуться в жіночий гардероб після тривалого забуття.

Багато модних колекцій прикрашають вироби з тюлю в перламутрових і сріблястих паєтках.

Надзвичайно популярним в цьому році матеріалом стане денім. З нього сьогодні шиють комбінезони та широкі штани, спідниці та сукні міді-довжини, вільні джинсові куртки.

Одяг із джинсової тканини буде мати асиметричний крій, різні аплікації, вишивку, декор у вигляді заклепок і замків. Утилітарний денім популярний і серед трендового верхнього одягу.

Навіть, якщо жінка з ніг до голови одягнена в джинс – це не буде вважатися кітчем.

Ефектно і епатажно виглядають моделі з шкіри. В осінньо-весняному сезоні модним буде одяг з усіх видів шкіри: матової, лакової, вивернутої. Можна сміливо купувати прямі або асиметричні спідниці, куртки-“косухи” і піджаки, брюки, плащі та тренчкоти.

В’язані вироби – комфортні і практичні, їх надягають на роботу, прогулянку, побачення. Саме тому дизайнери зробили на них акцент в 2018 році. Світшоти, кофти, пуловери великої або дрібної в’язки носять не тільки з джинсами, але і брюками різної ширини, спідницями різної фактури, шортами.

У сезоні 2018/2019 необхідно придбати в’язані сукні та туніки. Стилісти пропонують неординарні рішення за рахунок асиметричності, довжини, форми рукавів.

Поповнити модний гардероб треба виробами з трикотажу, велюру і оксамиту, вовни.

Взимку або восени яскравіше буде виглядати одяг з хутряними вставками, і не тільки з натуральної сировини.

Фасони

Як і в минулому році, в тренді спідниці і сукні міді-довжини.

Серйозну конкуренцію складе – спідниця-пенал. Цей фасон якнайкраще підкреслить талію і жіночий образ стане аристократичнішим. Якщо сукня з такою спідницею буде самодостатньою, то в комплекті зі спідницею-пеналом стилісти радять вдягати: сорочки з високим коміром, водолазки, блузи з жабо або бантами в області декольте.

У демісезон дуже доречним стане такий елемент базового гардероба, як водолазки або сукні-водолазки. Такий одяг допоможе створити цікавий образ на кожен день, адже він вдало комбінується з піджаками і кардиганами. До уваги модниць пропонуються водолазки класичні або з драпіровками, оригінальними рукавами, декором.

У новому сезоні стильний і вільний образ можна створити за допомогою брюк з манжетами, при цьому модна довжина брюк – по щиколотку. Навесні їх поєднують з балетками і мокасинами, туфлями на шпильці і кросівками. Літні брюки з манжетами шиють з легких тканин, вони досить широкі, що допоможе приховати недосконалості в області стегон.

“Перекочували” в 2018 рік сукні-сорочки, які одночасно втілюють в собі жіночність і якусь строгість.

Одяг “оверсайз” також залишиться трендовим і в цьому сезоні. Він зручний і активно використовується при створенні стильних образів. Одяг “оверсайз” стилісти пропонують носити не тільки на прогулянки і походи по магазинах, в торгових мережах є безліч моделей офісної одягу.

Оскільки зима в повному розпалі, ще не пізно прикупити модний пуховик. В цьому році вони дуже об’ємні, а довгі навіть чимось нагадують пухові ковдри. Їх зручно носити з джинсами і в’язаними сукнями, не зайвою буде і в’язана шапка з великим малюнком.

Кольори

Домінуючими кольорами в 2018 році будуть: нюдові відтінки, монохромні, жовтий, фіолетовий, вся палітра зеленого. Взимку дизайнери пропонують купувати речі графітового, темно-синього, шоколадного і темно-червоного відтінків. Влітку слід звернути увагу на одяг нейтральних кольорів, або блакитного, помаранчевого, рожевого відтінків.

Якщо говорити про must-have цього року – джинсовий одяг, то його колірна гамма полягає не тільки в класичній синій палітрі. Можна сміливо купувати джинсові вироби: білого, сірого, бордового, зеленого, червоного, жовтого кольорів.

Не втрачає популярності чорний колір в одязі, адже він наділяє жінку сексуальністю і граціозністю. До того ж чорний – ідеальний колір для базового гардероба.

Декор

Моді властива циклічність, і про те, що в нинішньому році в тренді вишивка і різноманітні малюнки, вже нікого не здивуєш. Проте щороку з’являються незвичайні фасони одягу, який прикрашений декоративними елементами у вигляді геометричних візерунків, флористичних мотивів, тваринними принтами. Родзинкою сезону стає бахрома і мереживо, тематичні візерунки.

Мереживо часто використовують для обробки суконь, шортів, штанів і комбінезонів, присутнє воно і на купальниках. Невагоме мереживо асоціюється з легкістю і жіночністю.

Найбільш яскраво декор представлений у вечірній моді.

У 2018 модними вважаються пальто з великими накладними кишенями. Вони можуть бути закругленими, загостреними, з прямим кутом. При цьому фасон пальто буває різним: класичне пряме, манто, пальто-кардиган, пальто-кімоно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів