Восени і взимку нам просто не обійтися без пальто – воно не тільки зігріє нас в холодну погоду, але і допоможе виглядати стильно і ефектно.

Якщо ви вирішили придбати пальто, тоді вам варто звернути увагу на відомих виробників, які завжди роблять особливий акцент на якості своїх товарів. Наприклад бренд Emass дивує своїх клієнтів широким вибором верхнього одягу для всіх сезонів і здатен задовільнити смаки навіть найвибагливіших модниць. А щоб ви завжди були в тренді, ми розповімо вам на які пальто варто звернути увагу у цьому сезоні.

Класичне пальто

Колекції сезону осінь-зима 2017-2018 продемонстрували пальто класичного крою в різних варіаціях – А-силует, приталене, вільного крою, а також доповнене поясом на талії.

Пальто з хутряним коміром

Пальто з хутряним оздобленням – одна з головних тенденцій цієї осені. Дуже стильно виглядає верхній одяг з коміром з лисиці і овчини, а також штучним хутром яскравих кольорів.

Пальто з хутряними рукавами

У цьому сезоні ми носимо хутро не тільки на комірах, але і на рукавах. Як і у випадку з коміром, актуальними будуть не тільки натуральні хутра, але і штучні яскравих відтінків.

Пальто з рукавами незвичайної форми

У цьому сезоні будуть популярними моделі з дуже незвичайним кроєм рукавів, в тому числі об’ємні рукави, широка лінія плеча за рахунок масивних плечиків і зовсім короткі рукава, які можна носити з високими рукавичками.

Стьобане пальто

У цьому сезоні варто звернути увагу на стьобані пальта, особливо популярними будуть абсолютно божевільні моделі, які схожі на ковдри. Це відмінний варіант для тих, хто весь час не висипається!

Кейп

Схожі на середньовічні плащі пальто-накидки знову в моді у цьому сезоні.

Пальто-халати

У порівнянні з сукнею, схожою на нічну сорочку, в такому пальто ти не ризикуєш привернути надмірну увагу оточуючих, але непоміченою точно не залишишся. Носити таке пальто варто з запахом, модними у цьому сезоні будуть моделі з поясом.

Пальто-оверсайз

Цей неоднозначний тренд ніяк не хоче покидати подіуми і колекції модних дизайнерів. Нічого дивного – адже в ньому дуже зручно, а образ виходить незвичайним і стильним.

Пальто в клітинку

Клітка – головний принт цієї осені, а де вона ще може настільки ефектно виглядати як на пальто класичного крою? Сьогодні дизайнери пропонують принти на будь-який смак і колір.

Пальто без рукавів

Дуже спірний тренд, який відмінно прижився на подіумах, але поки що не набув такої гучної популярності в гардеробах модниць. Ця модель дійсно непрактична – носити її варто з теплим светром, довгими рукавичками і бажано пересуватися в особистому автомобілі.

Пальто з укороченими рукавами

Якщо в пальто без рукавів ти боїшся замерзнути, вибирай модель з укороченими рукавами, доповнюй образ високими рукавичками, і ніякий холод тобі не страшний.

Пальто в стилі мілітарі

Стиль мілітарі  є не менш актуальним у цьому сезоні, ніж наш улюблений оверсайз – і верхнього одягу це стосується в першу чергу. Зверни увагу на пальто, що схожі на мундири, різної довжини – починаючи від самих коротких моделей і закінчуючи моделями в підлогу.

Модні принти і відтінки пальт

Сьогодні пальто шиють з легких матеріалів, не змушуючи модниць носити на собі кілька кілограмів ваги. Темні кольори, які завжди були звичними для похмурої погоди, витіснили яскраві і ніжні – цього сезону носимо червоні, сині та коричневі відтінки.

На окрему увагу заслуговують принти – яскраві і стримані. Дизайнери пропонують найрізноманітніші візерунки – помітні квіткові, зухвалі анімалістичні і стриману клітку. Крім того, в цьому сезоні з’явилися незвичайні наряди з абстрактними принтами.

Що стосується матеріалів, великою любов’ю користуються популярні пальтові тканини – шерсть, кашемір, драп, хутро, твід і шкіра.

Ще один цікавий штрих, який з’явився майже у всіх нових колекціях – пальто нарозхрист і пальто із закладеними гармошкою рукавами.