Просте володіння парою елегантних, високоякісних чоловічих туфель принесе власнику щастя, але справжня радість і вдячність приходять першими, коли він дізнається, як правильно їх носити. Хоча чоловіки в 21-му столітті більше не підкоряються строгим правилам стилю, не можна обманювати себе, думаючи, що в наші дні це не актуально.

Гарне взуття дає певну інформацію про людину

Трохи терпіння і амбіцій – все, що потрібно для початківця у виборі взуття, щоб стати поінформованим і досвідченим експертом чоловічих моделей, представлених на https://tomfrie.com/muzhskaja-obuv.html. Цінність в розумінні загальних дрес-кодів очевидна. Ті, хто хоче створити хороше перше враження, повинні одягатися відповідно добре.

Анатомія і стиль чоловічих туфель

  • Підошва і верх

Шкіряна підошва гарантує комфорт використання в офісі, забезпечуючи плавний хід. Що стосується верху взуття, моделі з екстравагантних видів шкіри не слід носити на робочому місці. Чим менше прикрас знаходиться на взутті, тим краще воно підходить для особливих випадків.

  • Колір взуття

Чорні туфлі традиційно носять в офісі, а коричневі туфлі призначені для проведення дозвілля. Природно, однак, є винятки з цього правила, і є інші кольори взуття, які користуються шаленою популярністю сьогодні.

  • Тип статури і вибір взуття

Тип статури чоловіка визначає взуття, яке він повинен носити. Пишнотілим чоловікам чудово підійде міцне та масивне взуття, тоді як стрункі чоловіки повинні обирати легкі моделі, що не обтяжують образ.

  • Особливі випадки

Чим формальнішим є випадок, тим більш гладкою і простою повинна бути верхня частина чоловічого взуття. Тому простий Оксфорд – ідеальний вибір для особливих випадків, зустрічей, переговорів та світських раутів. Коричневий, у всіх його численних відтінках, є кольором взуття, який буде доречним, коли справа доходить до невимушеного дрес-коду.

  • Аксесуари

Потрібно вдало поєднати чоловіче взуття з ременями, носками і рукавичками. В цій справі дуже легко зробити невиправну помилку, але й дуже просто уникнути цього. Лофери і монки не слід носити в особливо офіційних випадках.

Чоловіче взуття підбирається за розміром, воно повинно бути зручним та не має викликати дискомфорт при носінні. Правильно підібрані аксесуари підкреслять образ і будуть взаємодоповнювати один одного.