Купувати речі в масмаркеті? А може, краще підтримаємо українських виробників? Індустрія чоловічого одягу має чим здивувати покупців, а бренди пропонують не лише якісні речі, а й особливі концепції. Тож сьогодні поговоримо про українських виробників чоловічого одягу: дізнаємося, що вони припасли для клієнтів.

Де в Україні шиють чоловічий одяг?

Виділити конкретний регіон, де легка промисловість розвинена краще, доволі важко. Адже в Україні є безліч швейних підприємств, а багато світлових брендів замовляють пошиття своїх колекцій саме у нас. Якщо ж говорити про постачання тканин, то частина українських виробників купує їх в таких країнах, як Китай, Туреччина, Польща, Румунія, Індія, Іспанія, Італія, Англія та навіть США.

Українські бренди чоловічого одягу, в які ви закохаєтесь

Ми б із задоволенням розповіли про геть усі українські бренди, які шиють одяг для чоловіків. Адже кожен із них — по-своєму крутий. Але сьогодні вирішили виділити трійку. Це:

Авіація Галичини

Одяг, натхненний українською армією. Тут на вас чекають світшоти, куртки, сорочки та поло на авіаційну тематику. Окрім чоловічого одягу, Авіація шиє одяг для жінок та дітей, а також виконує індивідуальні замовлення.

Головний дизайнер, Уляна Барабаш, разом зі своєю командою, невпинно працює над новими колекціями, щоб дивувати та тішити покупців. В Авіації Галичини є інтернет-магазин aviatsiyahalychyny.com, а також крамниці у Львові та Києві: там одяг можна приміряти.

Dastish Fantastish

Бренд, який поєднує любов до електронної музики та одягу. Адже спочатку, у 2009 році, назва “Dastish Fantastish” належала проєкту електронної музики. Та у 2012 його засновник, Володимир Демчинський, дизайнер за освітою, почав шити одяг для чоловіків. Колекції у стилі street fashion презентують покупцям базовий та верхній одяг, а також взуття, сумки та аксесуари. Кожна лінійка бренду — не лише якісна та стильна, а й несе у собі певний соціальний меседж.

Riot Division

Бренд чоловічого одягу, створений Олегом Морозом — фотографом та футбольним хуліганом. Існує вже понад 10 років — з 2010-го. Перший виріб, який було випущено — це кофта з капюшоном-маскою. Вона дозволяла повністю приховати обличчя того, хто її носить. Одяг-трасформер досі залишається “фішкою” бренду.

Окрім таких кофт, український бренд шиє й інший одяг: футболки, сорочки, шорти та навіть кросівки. Переглянути асортимент можна на сайті ua.riotdivision.tech, в крамниці в Києві або магазинах-партнерах.

Тож знайомтеся з цікавими новими брендами, відкривайте для себе нових виробників. Адже українське — найкраще!