Із настанням літа особливо актуальне легке та зручне взуття. І саме босоніжки стануть чудовим варіантом, який можна поєднувати з різним одягом. Щосезону відомі бренди пропонують ряд цікавих моделей, тож до вибору є багато варіантів. Наприклад, у магазині взуття Attico жіночі босоніжки у Львові здатні забезпечити особливий комфорт у спекотні дні.

Як вибрати босоніжки, враховуючи свої потреби?

Завжди корисно мати кілька пар літніх босоніжок. Вибирайте їх залежно від того, де саме плануєте носити взуття.

  • Для пляжу ідеально підійдуть жіночі босоніжки на плоскій підошві, які були виготовлені з синтетичного матеріалу. Вони не руйнуються при контакті з водою.
  • Для міста варто вибрати взуття з текстильного матеріалу чи натуральної шкіри, яка не викличе неприємних потертостей. У спекотні дні краще відмовитися від високих підборів і шпильок, які втомлюють ноги. Однак якщо вам важливо додати кілька сантиметрів – вибирайте моделі на платформі. На сайті можна знайти різні босоніжки жіночі https://attico.ua/collection/zhinoche-vzuttia/zhinochi-bosonizhky. Там представлені моделі високої якості у багатьох стильних і сучасних дизайнах.

Які тренди 2022 року?

Зараз у моді босоніжки на шнурівці. Спочатку вона з’явилася на пуантах балерин, але тепер характерна й для іншого виду взуття. З босоніжками на шнурівці ви продемонструєте знання тенденцій і гарні ніжки. Поєднуйте такі моделі з повсякденними літніми сукнями – і створіть стильний образ.

Також популярні спортивні босоніжки жіночі. Вони підходять для дещо більш вимогливих занять. Це взуття прекрасно провітрюється, його дуже зручно носити. У пропозиції інтернет-магазинів ви знайдете спортивні босоніжки, які закриваються з одного боку і захищають пальці, а з іншого – відкриті й запобігають запотіванню. Їх можна особливо оцінити під час прогулянки пляжем, а також у складній місцевості чи під час туристичних поїздок.

Спортивні босоніжки чудово підійдуть для активних жінок, це чудовий варіант для вуличного взуття не тільки влітку. Деякі моделі, на перший погляд, схожі на кросівки – і їх можна носити зі шкарпетками.

З чим і де носити жіночі босоніжки на підборах?

В інтернет-магазині Attico вибирайте взуття з широкого асортименту кольорів і дизайнів. Ви можете легко поєднувати босоніжки з сукнями, джинсами й сорочками, доповнювати їх стильною сумочкою – і цікаві образи готові. На додаток до класичних кольорів (таких як чорний або бежевий) розгляньте різноманітні дизайнерські вироби найвищої якості. Можна взути жіночі босоніжки на високих підборах на весілля, романтичні зустрічі, вечірки, прогулянок містом тощо.

Вибираючи взуття на підборах, слід також враховувати їхню висоту. Вам комфортно ходити на високих підборах 9 см або віддаєте перевагу нижчим варіантам? Босоніжки на низьких шпильках або танкетці додадуть вашому вбранню ніжності й підкреслять вигини фігури. Якщо ви бажаєте зробити акцент на зручності, розгляньте якісні жіночі босоніжки на товстих підборах, які допомагають зберегти стійкість при ходьбі.

Вдало підібравши взуття, можна візуально зробити фігуру більш витонченою й створити стильний акцент. Босоніжки жіночі від інтернет-магазину Attico дарують комфорт і м’яко відкривають частини ніг, що додає чуттєвості образу. Бажаємо вдалих покупок!