Модний одяг plussize на весну 2022

У цій статті ми пропонуємо вашій увазі варіанти стильних весняних речей, що ідеально підійдуть красуням plussize. Якщо ви хочете виглядати сучасно у цьому сезоні, тоді дана публікація для вас. Ми раді поділитися з вами новинами моди та запропонувати кілька цікавих ідей на вибір.

Тренч

Почнемо з верхнього одягу – це класичний тренч нейтрального бежевого чи нюдового кольору. Краще вибирати тренч легкого оверсайз-розміру з поясом або затяжками в області талії. Як стверджують гуру моди, цей варіант верхнього одягу чудово підійде для різних за стилістикою образів, що роблять його максимально універсальним.

Модний костюм

Чудовим рішенням буде поповнити базовий гардероб цієї весни ультрамодним брючним костюмом вільного фасону. Абсолютно не зайвим буде контрастний принт, наприклад клітинка, смужка або горошок. Спробуйте доповнити костюм у класичному виконанні масивними кросівками та поясом. Вам точно сподобається цей образ.

Косуха

Куртка косуха базового кольору – ще один варіант верхнього одягу для весни. Абсолютно не має значення, який розмір ви носите 42 або 56, куртка косуха вільного фасону на жіночій фігурі виглядає просто чудово. Комбінувати об’ємну косуху можна з базовими джинсами, а також з романтичними сукнями.

Шкіряна куртка-сорочка

Куртку-сорочку з натуральної шкіри можна носити замість верхнього одягу, коли на вулиці прохолодно. Шкіряна деталь додасть навіть повсякденним аутфітам певну особливість і сучасність.

Стильна сорочка

Стильним жінкам розміру XXL варто звернути увагу на сорочки вільного фасону. Вони будуть чудовим доповненням до актуальних на сьогоднішній день багатошарових аутфітів. Сорочки видовженого фасону допоможуть вам приховати та скоригувати проблемні зони в області талії та стегон.

Джемпер+ джинси

Наступне поєднання речей, а саме: джемпер + джинси – стане ідеальним варіантом на кожен день, коли хочеться почуватися максимально комфортно. Безпрограшним варіантом буде однотонний джемпер, що ідеально підходить вашому кольоротипу. А ось джинси краще вибирати прямого фасону, вони ідеально “сядуть” на будь-який тип жіночої фігури.

Біла сорочка

Класика завжди актуальна і сучасним жінкам слід про це пам’ятати. Світлу сорочку можна стилізувати абсолютно з будь-яким одягом, взуттям та аксесуарами.

Сукня максі

Леді plussize варто придивитися до сукні благородної довжини максі. До речі, принти також актуальні, вони допоможуть зробити образ максимально колоритним та привабливим.

Поділись


Новини партнерів