Модні прийоми, які здатні вирішити усі проблеми із фігурою

Не впадайте у відчай, якщо вас щось не влаштовує у вашій фігурі. Це можна виправити, якщо знати модні прийоми і вміти ними правильно користуватися. У цій публікації гуру моди поділилися з нами певними правилами, дотримуючись яких кожній модниці вдасться довести до досконалості свою фігуру.

Асиметричний низ + запах

Приховати широкі стегна допоможе вбрання на запах, а також асиметричний низ спідниць, суконь чи сарафанів. До речі, як показує практика, речі з асиметричним низом роблять фігуру стрункішою і візуально подовжують ніжки.

Висока посадка

Вас не влаштовує довжина ніг, хотілося б зробити їх більш стрункими та витонченими, отже, настав час придивитися до речей з високою посадкою. Верх слід заправляти, таким чином, щоб вдалося зробити акцент на талії.

Плісирування

Вам доведеться полюбити плісирування, якщо хочете приховати недосконалості своєї фігури. Основну перевагу модлині будуть віддавати довжині міді, а також ефектному асиметричному крою.

V-подібний виріз

Придивіться до речей із жіночним V-подібним вирізом. Зона декольте суттєво зміниться завдяки правильно підібраному вирізу. А ще таке вбрання стане зайвим приводом продемонструвати стильні прикраси на шиї.

Широкі штани

В 2022 році в моді будуть штани широкого крою, які роблять ноги візуально довшими. На літо варто обирати моделі, виконані зі струмуючих легких тканин, а на осінь-зиму з більш цупкіших.

Оверсайз

Звичайно ж, ми не забули, що в тренді цього року буде оверсайз і, що він також добре маскує всі недосконалості жіночої фігури. У цьому випадку потрібно знати міру, якщо переборщити з вільним кроєм, можна зробити фігуру на кілька розмірів більше. Дотримуйтесь правил золотої середини, ідеальним форматом будуть речі легкого оверсайз розміру.

Поділись


Новини партнерів