У цьому сезоні звичайна сорочка вважається одним з найпопулярніших елементів одягу. Причина в тому, що дизайнери всіляко намагаються удосконалити модель, створюючи оригінальні і стильні варіанти. У колекцію модних жіночих сорочок 2018 року увійшли всі ті ж фасони блузок, які вже відомі нам, але тільки дизайнери застосовували нові стилістичні рішення, впровадили гру фактур і нестандартні прийоми.

Фасон

Стильні жіночі сорочки на ModnaLady представлені в широкому асортименті, так що при виборі їх потрібно враховувати не тільки тип фігури, але і свій стиль в одязі.

Рукава можуть бути довгими або англійської довжини. Крій блузки строгий, можуть бути не відкладні коміри. Для отримання класичного, але при цьому цікавого образу потрібно вибирати модель з коміром-стійкою. Для офісу жінка може придбати сорочку з однотонної тканини спокійних тонів.

Мілітарі

Цей стиль сьогодні дуже затребуваний серед молодих дівчат. Щоб вибрати блузку в такому ж стилі, вона повинна бути строгого крою, а в якості декору виступають кишені накладного типу, великі гудзики з металу і планки.

Романтика

Якщо дівчина бажає вирушити на побачення з коханою людиною, то отримати карколомний образ можна за допомогою блузки вільного крою. Якщо потрібно виділити область талії, то можна спробувати приталену модель. Для декору сорочки використовують подовжений комір, кінчики якого можна використовувати для створення стильного і витонченого бантика, розташувавши його спереду.

Під таку романтичну модель можна підібрати строгий жакет і тоді образ відмінно впишеться в офісний стиль. Низ може бути представлений брюками прямого крою або звуженими внизу. Якщо ви любите носити спідницю, то під таку модель блузки вона повинна бути класичною.

Джинсові

У цьому сезоні дівчата все частіше з’являються в сорочках, пошитих з деніму. Сучасні дизайнери змогли урізноманітнити колекцію і надати такому одягу жіночності і романтизму.

Торкнулися зміни і забарвлення джинсової матерії. Замість насичених кольорів дизайнери використовують варіанти небесної палітри. Особливість сорочки з деніму полягає в тому, що для декорування використовують мініатюрні деталі. Сюди можна віднести кишені, розташовані в області грудей. Це зробить образ більш кокетливим.

Одягти джинсовий верх можна під джинси. При цьому можна поєднувати різні кольори, фактури і ступені потертості. Сьогодні набирає обертів популярності образ «вестерн». Завдяки йому ваш лук стає більш елегантним.

Модні однотонні сорочки з деніму можна поєднувати з різними елементами гардеробу. Причому стиль також може бути найрізноманітнішим. Виняток становитиме тільки класика. Дизайнери радять комбінувати подібні вироби з одягом для щоденного використання або з романтичними моделями.

В клітинку

Принт у вигляді клітинки сьогодні найпопулярніший. Даний малюнок раніше був виключно чоловічим. Але дизайнери змогли розробити моделі, які чудово виглядають на жінці. Образ стає більш зворушливим і витонченим.

Крім цього, сорочка в клітинку вже давно використовують не тільки для створення щоденного образу, але одягнути її можна і на якесь свято. При виборі такого виробу необхідно уважно ставитися до колірної палітри поєднання кольорів і складності принта. До наймодніших тандемів варто віднести: соковиті кольори зеленого, бузкового і блакитного.

Неважливо, яку модель картатої сорочки ви вибрали, орієнтуйтеся на те, щоб вона не була звичайною. Чим соковитішою будуть її фактура і палітра, тим моднішою і стильнішою ви будете виглядати. Але при покупці такого виробу врахуйте, що клітинка, якщо вона контрастного кольору, додає зайвого об’єму. Виріб з малюнком у вигляді великої клітини можна купувати тим дівчатам, які бажають зробити об’ємним бюст. Посилити результат дозволять короткі блузи.

В смужку

Принт в смужку є не менш затребуваним для декорування блузок. Смужка може бути різної ширини і напрямку. Якщо дівчина худенька, то їй підійде будь-який з наведених варіантів, а ось для повних дам широкі горизонтальні смуги неприпустимі, так як вони тільки додають зайвого об’єму.