Смачна фарширована підчеревина

Інгредієнти:

  • Підчеревина-1 кг,
  • Печериці 400 г,
  • Цибулина, морквина, .зелень, яйця З шт.,
  • Олгя 1 ст. л.,
  • 2 зубчики часнику, лавровип листок, чорний мелений перець, коріандр та сіль за смаком.

Приготування:

Оброблясмо, зачищаемо i миємо підчеревину. Обсушуємо серветкою, розрізаємо на дві частини не до кінця. Відварюємо яйця круто, дрібно ріжемо ix. Нарізаємо цибулю, гриби, часник i зелень. Натираємо моркву на крупній тертці. Обсмажуємо моркву i цибулю 5 хвилин, потім додаємо гриби i смажимо ще 7-10 хвилин, поки не зникне рідина. З’єднуемо засмажку, яйця, часник i зелень, солимо, перчимо перемішуємо. Підчеревину солимо перчимо i посипаємо будь-якими спеціями. В середину кладемо начинку, зшиваємо ниткою i щільно обгортаємо фольгою. Викладаємо на деко i 3aпікаємо в розігрітій до 180’С духовці до готовності приблизно 2 години. Готову підчеревину охолоджуємо, знімаємо фольгу i прибираємо нитки. Перед подачею нарізаємо скибочками.

Смачного!

Поділись


Новини партнерів