15 ознак того, що Ваша дитина добре розвивається

1. Удома вони погано їдять. Але в гостях їх хвалять за відмінний апетит.

2. У будні ви не можете розбудити їх в школу або в садок. Але варто наступити довгоочікуваним вихідним, як, о диво ! О 6.30 вони вже виспалися.

3. Вони – найкращі в світі фахівці з усього. Все, що дитина намалювала або змайструвала, – безперечний шедевр, який повинен зберігатися на видному та почесному місці в квартирі! Так-так, навіть, якщо це портрет одного з батьків, при погляді на який дорослих кидає в нервове тремтіння.

4. Удома ви насилу справляєтеся з їх капризами. Але при вихователях і вчителях вони – слухняні ангели.

5. Вони терпіти не можуть зауваження, тим більше, якщо ви робите їх при сторонніх. Але спокійно можуть заявити при гостях: «Мамо, ти, здається, погладшала!».

6. Вони просять зберігати їх таємниці, на кшталт «не говори нікому, де я сховала зелене скельце» і «обіцяєш не говорити татові, що я випадково вилив його одеколон?». Але при цьому в розпал багатолюдного свята можуть повідомити присутнім, що «тато забув купити нові шкарпетки і довелося надягати з діркою на пальці».

7. Вони не вірять, якщо швидко не заснуть, то прийде суворий поліцейський і буде сваритися. А в тому, що прийдуть святий Миколай і Зубна Фея, не сумніваються ніколи. До речі, передчуваючи зустріч з ними, вони і не сплять.

8. Вони миряться з тим, що у батьків немає грошей на всі іграшки світу. Тому все найдорожче замовляють святому Миколаю, який «робить гроші з нічого, так що нема чого хвилюватися!».

9. Вони впевнені,  якщо набір пластмасових динозаврів – це занадто дорого, то тоді хоча б один маленький планшетик? Ну будь ласка!!!

10. Вони болісно реагують на критику. Але в переповненому автобусі можуть голосно запитати маму: «Ти бачила, яка величезна бородавка на носі у тієї тітки в червоному пальто? Як у відьми, так? ».

11. Вони щохвилини порушують правила. Але щодо відношення до мами і тата ведуть себе, як мудрі вчителі: «Мама, а ти очі не зіпсуєш? Уже дві години дивишся це кіно про любов! ».

12. Вранці вони зі сльозами йдуть в садок. Увечері зі сльозами з нього йдуть.

13. На дитячому майданчику вони заводять «найкращих друзів на все життя» за якісь 15 хвилин. Щоб ще через 15 хвилин посваритися з ними, не забувши повідомити, що це «НАЗАВЖДИ !!!».

14. Вони люблять бабусю і готові проводити з нею цілими днями, … в тому числі обговорюючи, що з її речей, на зразок красивої скриньки з камінчиками або чашки з незабудками, дістанеться їм після її смерті.

15. Вони хочуть пишатися мамою і, окинувши поглядом визнаного стиліста її скромні джинси, просять прийти на ранок в чомусь гарному. А самі надягають на шапку вуха зайця, на куртку – блискучі крила метелика, на шарф – саморобне намисто з величезних пластикових сердечок.

Джерело

Поділись


Новини партнерів