5 способів покращити здоров’я за допомогою харчової соди

На кожній кухні є речі, які можна використати для покращення здоров’я та косметичних процедур. Однією з таких речей є харчова сода, яку більшість із нас додає у випічку, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Ось кілька способів застосування харчової соди, про які ви раніше не чули:

Для відбілювання зубів. Якщо через часте вживання кави та чаю у вас на зубах утворився наліт, дрібка харчової соди відновить їхню природну білизну. Вона має відбілюючі властивості та чудово очищує. Використання соди – це один з найпростіших способів відбілити зуби.

Для схуднення. Сода та яблучний оцет – це два найпопулярніших засоби для схуднення. Нещодавнє дослідження підтвердило, що вони пришвидшують метаболізм і допомагають контролювати рівень цукру в крові.

Як засіб від печії. Печія – це поширена проблема після вживання певних страв. Сода допомагає нейтралізувати шлункову кислоту, що зменшує кислотність та усуває печію.

Для підтримки гігієни ротової порожнини. Сода – це чудовий натуральний очищувач, який має протимікробні властивості. Вона ефективно видаляє з зубів і язика наліт та бактерії, які можуть викликати неприємний запах або стати причиною інфекції.

Для відлущування відмерлих клітин шкіри. Для того, щоб шкіра залишалась гарною та свіжою, потрібно регулярно відлучувати її відмерлі частинки. У цьому може допомогти сода. Також вона здатна заспокоїти шкіру після сонячних опіків.

Поділись


Новини партнерів