Які зовнішні особливості натякають на проблеми зі здоров’ям 

Більшість людей на землі володіють тією або іншою генетичною мутацією. Деякі з них абсолютно нешкідливі, інші ж – серйозний привід звернутися до лікаря. Які зовнішні особливості говорять про можливі проблеми зі здоров’ям, розповість Жіночий Світ.

Поява родимок і веснянок в великих кількостях

Небезпека цих, на перший погляд, симпатичних цяток в тому, що всього за годину вони розсипом можуть виникнути на тілі людини. І, як відомо, будь-яка з них може перетворитися на злоякісну пухлину. Щоб убезпечити себе, слід хоча б раз на рік перевіряти шкіру у дерматолога.

Неприродна розтяжка

Гнучкість і аж надто хороша розтяжка аж ніяк не завжди ознака здорового тіла. Часом така особливість сигналізує про генетичну мутацію, при якій будова і функції сполучної тканини порушені, що нерідко провокує вивихи і сколіоз.

Очі-хамелеони

Залежно від освітлення і деяких інших чинників відтінок очей людини часом може змінюватися. Але якщо колір ваших очей раптово став абсолютно відмінним від звичного, варто негайно звернутися до лікаря. Така зміна може свідчити про серйозні пошкодження очей або мозку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів