Лікарі назвали причину появи шуму у вухах

Як здорові, так і хворі люди можуть скаржитися на шум у вухах. Лікарі розповіли про причини появи неприємного відчуття.

За словами медиків, шум у вухах можна пояснити пересуванням крові по судинах. Це перша ознака розвитку захворювань органів слуху, але іноді цей симптом свідчить про появу проблем з серцем. Часто він виникає при авітамінозі, недокрів’ї та отруєнні алкоголем. Лікарі стверджують, шум у вухах з’являється під час переміщення елементів запалення в слизову частину євстахієвої трубки з носоглотки, і це провокує незначну за часом глухоту.

Сила гулу здатна збільшуватися, а в цей же час зменшується якість слуху. Саме відчуття виникає при зміні артеріального тиску або істотному психологічному порушенню. Впливають на це, в тому числі, і гормональні коливання з тривалими фізичними навантаженнями. Вилікувати дану недугу можна за допомогою антигістамінних ліків.

Раніше фахівці з США пояснили, чому не можна витрушувати воду з вух. За їхніми словами, не потрібно трясти головою, так як це призведе до травм мозку. Досить почистити органи слуху або закапати їх незначною кількістю алкоголю, який «виштовхує» рідину назовні і без проблем виходить сам.

Джерело

Поділись


Новини партнерів