Названо 5 калорійних, але не шкідливих для фігури продуктів

Експерти назвали кілька калорійних, але при цьому не шкідливих для фігури продуктів.

Сир. Крім білка, який допомагає будувати м’язи, в сирі міститься багато кальцію, фосфору, вітаміну В12 і кислот, що сприяють правильному регулювання обмінних процесів в кишечнику.

Шоколад (чорний). Хоча в шоколаді міститься багато жиру, завдяки великій кількості корисних мікроелементів (магній, залізо, марганець, калій, натрій, вітаміни В1 і В2) цей продукт допомагає зменшувати скупчення холестерину. Крім того, чорний шоколад – ідеальний пригнічувач надмірного апетиту.

Яйця. Вони відносяться до жирних продуктів через велику кількість холестерину в складі. Але останні дослідження показують, що холестерин, котрий міститься в яйцях не впливає на рівень холестерину в крові. Цей продукт забезпечує нас білком, який дуже добре засвоюється організмом. Білок є одним з найважливіших поживних речовин, що забезпечують фігурі стрункість.

Авокадо. Ізраїльські вчені з’ясували, що багаті калієм продукти сприяють зниженню ваги. Авокадо відрізняється значним вмістом в ньому калію: в ньому на 40 % більше калію, ніж в інших фруктах.

Оливкова олія. Її вживання знижує апетит і кров’яний тиск, а також має протизапальну дію. Саме з цим може бути пов’язано її специфічний вплив на жирові відкладення: оливкова олія сприяє прискореному жиро-спалюванню.

Джерело

Поділись


Новини партнерів