Медики назвали поширений симптом раку

Лікарі розповіли, що суха шкіра є дуже небезпечним симптомом, який може свідчити про наявність раку.

Також суха шкіра може бути при алергії, діабеті і не не тільки.

Найчастіше шкіра стає сухою в холодну пору року і якщо це сезонне явище, то турбуватися не варто.

Так як вона виконує захисну функцію людини від навколишнього середовища, то на її стан впливають різні зовнішні і внутрішні чинники, однак у багатьох випадках даний симптом вказує на певні захворювання, в тому числі внутрішніх органів.

Серед хвороб, симптомом яких може бути суха шкіра, є алергія, екзема, псоріаз, цукровий діабет, гіпотеріоз, хвороба Крона, гастрит, виразковий коліт і проблеми з нирками.

Особливо небезпечно якщо суха шкіра зберігається протягом тривалого часу і не є сезонним явищем. У цьому випадку необхідна консультація фахівця. Медичне обстеження покаже слабкі сторони організму і, в разі виявлення хвороби на ранній стадії, з’являться великі шанси її вилікувати.

Крім того, медики стверджують, що суха шкіра може свідчити про рак. У разі, якщо з’являються темні плями під руками і під грудьми, то не виключений рак шлунка. Також може бути рак шкіри.

У список симптомів онкологічного захворювання також входять присутність кров’яних вкраплень під час випорожнення, а також постійні запори або діарея, безпричинне збільшення лімфатичних вузлів, болі в спині або неконтрольований апетит.

Джерело

Поділись


Новини партнерів