Медики назвали продукти, що уповільнюють старіння

Антивікові креми і різні косметичні процедури не знадобляться, якщо правильно харчуватися. Про це розповів пластичний хірург з США Ентоні Юн.

Медик розповів, що їжа, яку вживає людина може впливати на пружність шкіри, на її колір і навіть на кількість зморшок. Також неправильне харчування впливає і на здатність шкіри загоряти. Зміни раціону в кращу сторону можуть прибрати кілька років з обличчя.

Юн назвав кілька основних продуктів для будь-якого раціону. На першому місці стоять яйця. Цей продукт має масу корисних речовин, які допомагають виробити більше колагену, а значить шкіра виглядає більш пружною і гладенькою.

На другому місці помідори і томатна паста. Ці продукти багаті антиоксидантами, які знижують запальний процес, який і викликає передчасне старіння шкіри. Також в помідорах і томатній пасті присутня речовина лікопін, яка захищає шкіру від сонячних опіків і бере участь у відновленні цілісності шкірних покривів.

Гіркий шоколад з вмістом какао не менше 70% багатий на флавоноїди, які захищають обличчя людини від сонячних опіків і прискорюють кровообіг.

Не можна проходити повз креветок. Цей продукт багатий вітаміном Е, який допомагає відновити цілісність шкіри після ушкоджень. Крім того, в раціоні повинні бути ягоди, овочі, фрукти, кисломолочні продукти і крупи, нежирні сорти м’яса і риба.

Джерело

Поділись


Новини партнерів