Фахівці назвали найшкідливішу закуску до пива

Найбільшу шкоду організму приносять чипси. Справа в тому, що вони містять трансжири, дуже багато солі, а також крохмаль і цукор. Більш того, для приготування чипсів використовують картопляний крохмаль і смакові добавки.

Ця закуска сама по собі завдає величезної шкоди шлунку, підшлунковій залозі і серцево-судинній системі, зазначила медик.

“У поєднанні з пивом чипси – це взагалі жахливо. Це колосальна шкода організму! Пиво спрацьовує як підсилювач впливу всього перерахованого, страждає печінка, судини, нервова система, головний мозок”, – розповіла Соломатіна.

Менш шкідливими закусками вона назвала несолоні морепродукти. Раки, креветки, кальмари та риба насичені білком, мікро- і макроелементами. До цієї ж категорії дієтолог віднесла курячі крильця, але тільки в тому випадку, якщо їх не пересмажувати.

“Краще спеції, ніж сіль! Краще приготувати до курки соус самостійно. Використовуйте томатну пасту, максимум найрізноманітнішої зелені, додайте часник і перець! Вийде смачно і корисно”, – порадила експерт.

Джерело

Поділись


Новини партнерів