Медики розповіли, як ефективно очистити печінку в домашніх умовах

Печінка відіграє дуже важливу роль в організмі людини, але іноді може виходити зі строю. У такому випадку потрібно терміново вживати заходів, щоб не нашкодити здоров’ю.

Часто від неправильного харчування і шкідливих звичок печінка починає давати збій в своїй роботі. Щоб цього не допустити важливо уважно ставиться до свого здоров’я і стежити за продуктами, які входять в раціон. Якщо робота печінки вже порушилася, то в такому випадку її можна очистити в домашніх умовах. Про це пише hyser

Лляна олія для очищення печінки

Ця олія ідеально підходить для того, щоб провести очищення печінки. Її можна вживати як окремо, так і під час приготування продуктів харчування.

Вона дуже корисна для організму, тому потрібно регулярно її вживати. Але не варто дуже старатися, щоб не викликати алергічну реакцію в організмі.

Для триденного очищення потрібно приймати три – чотири рази в день по одній – дві чайній ложечці цього цілющого продукту, запиваючи її теплою водою, змішаною з лимонним свіжим соком. Під час такого очищення краще на якийсь час відмовитися від м’яса, замінивши його овочевими стравами. Також можна вживати фрукти.

Соняшникова олія для очищення печінки

Щоб використовувати цей вид олії, необхідно вибирати дійсно якісний перевірений продукт! Вранці натщесерце слід налити в столову ложку соняшникову олію, після чого перемістити рідину під язик. Тепер почніть проціджувати її крізь зуби, і перетирати під язиком. Важливо, що при такому способі олію не потрібно ковтати.

Оливкова олія для очищення печінки

Необхідно підігріти олію і лимонний (або грейпфрутовий) сік до температури тіла, після чого прийняти горизонтальне положення, приготувавши грілку. Тепер слід випити велику ложку олії, соку, а потім лягти під ковдру, поклавши грілку в область печінки.

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Поділись


Новини партнерів