Медики назвали солодощі, які врятують від хвороб серця

Давним давно народні цілителі помітили, що різні смаки по-різному впливають на організм.

Так, після вживання солодкого відбувається розширення судин, пише hyser. Саме шматочок чогось солодкого кладуть на язик, якщо раптом підскочив тиск.

А дослідники з Гарвардського інституту стволових клітин заявили, що солодке краще не виключати зі свого раціону. Саме брак вуглеводів, на думку лікарів, веде до зміни стінок судин, що тягне за собою виникнення судинних, серцевих і мозкових патологій.

Фахівці радять їсти мармелад, адже в ньому міститься калій і магній. Дані мікроелементи є найважливішими для серця. Також в мармеладі міститься PP, що поліпшує стан всього організму в цілому.

Вчені зі Швеції, провели дослідження на щурах, заражених свинцем, виявили, що пектин в складі мармеладу допомагає швидко і ефективно виводити солі важких металів і поганий холестерин.

Також корисний для серцево-судинної системи конфітюр і джем.

А користь шоколаду для серця важко переоцінити. Ті, хто регулярно їдять шоколад, знижують ризик виникнення захворювань серцево-судинної системи на 23%.

Чому так корисний шоколад, запитаєте ви? Вся справа в тому, що улюблені дитячі ласощі багаті флавоноїдами, які при попаданні в організм, роблять судини більш гнучкими і еластичними, а також приводять у норму кров’яний тиск і врівноважують серцевий ритм.

Поділись


Новини партнерів