І при гастриті, і при артриті: яка каша врятує вас від важких хвороб

Лікарі назвали їжу, яка допоможе врятувати від важких захворювань, попередить ризики розвитку та врятує при гастриті, і при артриті.

Фахівці повідомляють, що при гастриті, і при артриті дуже важливо вживати булгур. Він позитивно впливає на всі органи та системи організму. Він гарно втамовує апетит та насичує організм вітамінами групи В, кальцієм, калієм, магнієм, залізом, фосфором та клітковиною.

Його радять вживати для профілактики артриту. Також він стане в нагоді тим, хто має серцево-судинні захворювання, через високий вміст вітаміну В6. Такий склад продукту дозволяє контролювати та попереджати розвиток захворювань.

Не менш корисний він для профілактики гастриту. Він очищує організм від токсинів, допомагає кишечнику працювати та сприяє росту корисних бактерій.

Булгур сприяє зниженню ризику утворення каменів у жовчному пузирі.

Мікроелементи, які входять до складу крупі гарно впливають на шкіру обличчя. У зв’язку з цим з булгуру радять також робити маски та скараби для шкіри.

Нагадаємо, лікарі розвінчали найвідоміші міфи про антибіотики, які масово ширяться серед людей та попередили, що це ефективний засіб у боротьбі із великою кількістю захворювань, аналогів яким наразі немає.

Джерело

Поділись


Новини партнерів