Дієтолог розповів, як знайома всім пряність допоможе скинути зайву вагу

Кориця є вірним помічником в питанні схуднення. Всього щіпка кориці в каву або йогурт, печені яблучка або гарбузову кашу – і ваш метаболізм прискорюється в рази.

Про це розповіла дієтолог Людмила Бабич.

Кориця – це не тільки прекрасне доповнення до випічки і гарячих напоїв, але і загальнозміцнюючий засіб, що знижує рівень цукру в крові – саме через його стрибки у нас і прокидається періодично скажений апетит.

«Напередодні сезону застуд і вірусних інфекцій варто якомога частіше приправляти свої страви і десерти корицею, так як вона володіє яскраво вираженими антибактеріальними, протигрибковими і протипаразитними властивостями і знижує рівень холестерину в крові. Це прекрасна профілактика сезонних захворювань , а крім цього, ще й інфаркту, атеросклерозу, інсульту », – каже лікар.

Фахівці відзначили, що запах кориці стимулює роботу мозку, покращує пам’ять і загострює реакцію. Тому посипати чашечку кави дрібкою кориці під час робочого дня – відмінна ідея. Корисна кориця і при проблемах з печінкою – вона прискорює регенерацію цього органу і має м’який жовчогінний ефект.

Джерело

Поділись


Новини партнерів