Медики назвали овочі, які вбивають ракові клітини

Одним з найстрашніших і, поки що, на превеликий жаль, невиліковним захворюванням є онкологія, а саме ураження організму раком. Уже який рік поспіль вчені з усього світу намагаються знайти засіб, що буде вбивати ракові клітини, проте поки що ці старання – безрезультатні. Якщо рак настільки важко вилікувати або хоча б підтримувати його на одній стадії, звичайно, краще взагалі не допускати можливості розвитку онкології.

Відомий у всьому світі лікар, Вільям Лі, активно займається вивченням боротьби з раком, розповів про те, як і чим слід харчуватися, щоб не заробити онкологію. Посилаючись на його слова, більш ніж 90% раку викликають зовнішні чинники, такі як, наприклад, нездорове харчування.

І так, на що слід звернути увагу:

  • В першу чергу, це овочі, і особливо томати. Помідори містять в собі лікопін в величезних кількостях, який не дозволяє мутувати здоровим клітинам людини.
  • Звертаємо увагу на продукти, що містять антиоксиданти. Це – зелений чай, цитрусові, горіхи, ягоди чорниці, соя і темний шоколад.

Кількість саме вищеперелічених продуктів рекомендує збільшити доктор Лі людям, які не хочуть допускати ризик розвитку онкології.

За станом здоров’я людей, які брали участь в експерименті, стежили протягом більш, ніж 20 років. Кількість учасників перевищувала 56 тисяч осіб, і особливих успіхів досягли ті люди, який споживали щодня продукти, описанні в цій статті в обсягах не менше 0,5 кг.

Джерело

Поділись


Новини партнерів