Лікарі назвали унікальний і доступний засіб для схуднення

Втрата ваги є складним завданням для багатьох дівчат. Непросто відмовитися від улюблених ласощів і додати в свій раціон правильне харчування. Кожній хочеться знайти легкий шлях до ідеальних параметрах. Як відзначають експерти, яблучний оцет стає все популярнішим серед бажаючих схуднути.

Дівчата Сходу вже багато років використовують яблучний напій для підтримки краси тіла. В оцті міститься особлива кислота, яка розщеплює жири і виводить їх з організму. Крім цього, вона пригнічує апетит і «заважає» людям набирати вагу.

Медики розповіли, що яблучний оцет дуже корисний для організму. Кислий напій вбиває мікроби і бактерії, лікує грибок нігтів і позбавляє від вушних інфекцій. Лікарі відзначають, що оцет також нормалізує рівень цукру в крові.

Американські експерти довели, що вживання яблучного напою спалює зайві кілограми. Оцет покращує обмін речовин, що допомагає прискорити процес схуднення.

Медики провели тримісячний експеримент, в якому брали участь 175 добровольців. Учасники експерименту вживали 2 столові ложки яблучного оцту кожен день. За період дослідження кожен учасник втратив більше 2 кг (змін в раціоні не було).

Однак, як наголосили лікарі, оцтова дієта підходить далеко не кожному. Людям із захворюваннями травної системи не варто вживати даний продукт. Якщо існують проблеми з надлишковою вагою, необхідно звернутися за допомогою до фахівця, щоб скласти правильну систему схуднення.

Джерело

Поділись


Новини партнерів