Ось як швидко усунути біль, запалення і набряки в ногах після носіння каблуків

Каблуки змушують нас відчувати себе красивими, привабливими, більш високими і худими. Але ніхто не сказав нам про високу ціну, яку ми заплатимо своїм здоров’ям …

Чи замислювалися ви, чому ноги болять, коли ви носите каблуки? Відповідь проста: протягом дня ви проводите 80% часу у взутті. Якщо до цього ви додасте свою вагу, клімат і розподіл тиску на ваші стопи при русі. Ви відчуєте дискомфорт в пальцях, склепінні і п’яті з болем і набряком.

Є профілактичні заходи і домашні засоби, які є дуже ефективними у визволенні від болю після носіння високих каблуків.

1. Олія м’яти
Натуральний продукт з охолоджуючими і знеболюючими властивостями. Нанесіть кілька крапель в поєднанні з вашим улюбленим кремом і акуратно помасажуйте ноги колами, починаючи з пальців, а потім до п’яти. В результаті вже через кілька хвилин ви відчуєте полегшення.

2. Холод – тепло
Контраст температур сприяє кровотоку і усунення запалення. Нанесіть на ноги теплий рушник, а потім пакет з льодом. Міняйте їх кожні 5 хвилин, щоб зменшити біль, набряки і втому.

3. Суміш від болю і запалення
Вона використовується в терапевтичних цілях. Ви повинні застосовувати її щоночі, роблячи масаж, щоб сприяти циркуляції крові.

Змішайте куркуму, червоний перець, чорний перець (по 1 чайній ложці) і кокосову олію(100 мл) в каструлі. Нагрівайте на паровій бані при низькій температурі протягом 1 години. Дайте охолонути і процідіть олію. Додайте розплавлений бджолиний віск і масло какао і ретельно перемішайте. Нанесіть цей бальзам на запалені м’язи, м’яко масажуючи.

4. Вправи
Це допоможе вам зміцнити м’язи і розслабити ноги. Найкраще, якщо ви присвятите кілька хвилин в день і ви побачите значне поліпшення вашого здоров’я. Сядьте на зручний стілець, покладіть м’яч на підлогу і прикладаючи невелике зусилля, перекочуйте по всій поверхні стопи. Виконуйте 5 хвилинних серій кожною ногою, рухайте її у всіх напрямках!

Помістіть на підлогу товсту книгу і станьте на неї пальцями стопи. Здійснюйте рухи вгору і вниз. В результаті ви зміцните м’язи і позбудетеся від болю.

Відчуйте себе красивими за допомогою цих порад. А також вони допоможуть уникнути проблем в короткостроковій або довгостроковій перспективі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів