Цей смачний засіб допоможе при анемії і зміцнить серцево-судинну систему

Завдяки високому вмісту магнію, цей коктейль особливо корисний при хворобах серця.

Найголовніше його склад досить простий. Його легко можна виготовити вдома. Мало того, він допоможе тим, хто сидить на дієті. В його основу входять такі фрукти як полуниця і банан.

А завдяки високому вмісту клітковини напій корисний для травлення. Але, на цьому його цінність не закінчується. Цей коктейль має тонізуючий ефект і бадьорить.

Тому його краще за все приймати вранці. Набагато краще ніж вітаміни в таблетках. Тому що смачно і дуже поживно. Але деякі його компоненти, такі як мед і полуниця можуть викликати алергію.

До складу цього напою входять такі інгредієнти

2 банана

3 полуниці

1 ложка меду

170 грам води

2 кубики льоду (за бажанням)

Помістіть кожен з інгредієнтів в блендер і добре перемішайте до кремоподібного стану. Цей коктейль настільки чудовий, що не тільки підвищить рівень вашої енергії, але і принесе задоволення.

До того ж цей коктейль поліпшить вашу імунну систему! А все завдяки високому вмісту клітковини. А вона сприяє роботі вашої імунної системи.

Крім того, за рахунок полуниці цей коктейль містить чималу кількість вітаміну С. Який, як відомо, допомагає зміцнити захисні сили нашого організму. А так же він забезпечує значну кількість клітковини.

Джерело

Поділись


Новини партнерів