Стало відомо, які зміни здоров’я призводять до випадіння волосся

Експерти з Німеччини розповіли про те, які зміни здоров’я можуть викликати прискорену втрату волосся.

Втрата волосся засмучує будь-якого з нас, і жінки переживають її особливо важко.

Вагітність. Радісна подія в житті будь-якої жінки, проте, виношування дитини – це істотний вплив на жіночий організм і його здоров’я. Рівень стресу, як правило, збільшується, і це відбивається на волоссі. На щастя, після народження дитини волосяний покрив, як правило, відновлюється.

Гіпотиреоз. У разі низької активності щитовидної залози низький рівень цього гормону призводить до висушування і витончення волосся. А через це воно частіше випадає.

Вовчак. Аутоімунне захворювання, при якому наша імунна система починає атакувати здорові клітини. Запалення всередині організму можуть спровокувати випадіння волосся.

Гострий стресовий розлад. Після якогось травматичного переживання ви можете зіткнутися з тривожним або гострим стресовим розладом, при якому часто спостерігається зниження природної здатності організму до вирощування волосся.

Гіпертиреоз. В даному випадку щитовидна залоза працює занадто активно, викидаючи в кров надмірну кількість щитовидних гормонів. Це може призводити до набору зайвої ваги, порушень менструальних циклів і випадіння волосся.

Джерело

Поділись


Новини партнерів