7 правил, які допоможуть дожити до 100 років

Американський лікар назвав Топ-7 правил, які допоможуть не тільки дожити до 100 років, а також покращать ваше життя.

За словами доктора Янсі, виконати їх зовсім не складно, а результат приємно порадує.

На першому місці Топ-7 правил, які допомагають жити довго і здорово, знаходиться активність. За словами лікаря, чим менше людина рухається, тим більше у неї шансів отримати серцево-судинні захворювання. Малорухливий спосіб забирає з життя приблизно 4 роки.

Друга сходинка дісталася контролю рівня холестерину. Цей аналіз потрібно здавати регулярно. При цьому не можна дозволяти, щоб рівень холестерину був вище 5, інакше на судинах почнуть утворюватися бляшки.

Третя позиція у правильного харчування. Лікар рекомендує відмовитися від солодкого і жирного і пити якомога більше рідини.

Далі слід контролювати тиск, особливо після 45 років.

П’ята сходинка дісталася боротьбі із зайвою вагою. Доктор стверджує, що не можна дозволяти собі товстіти, оскільки ожиріння є однією з головних причин виникнення хвороб і передчасної смерті.

На шостому місці – контроль рівня цукру в крові. Лікар рекомендує не тільки відслідковувати показники, але і стежити за правильністю харчування, від якого вони залежать.

Замикає рейтинг рекомендація відмовитися від куріння. За словами медика, кожен п’ятий курець вмирає від онкології легенів, більш того, пристрасть до сигарет веде до раннього старіння, хвороб судин, руйнування зубів і інших проблем зі здоров’ям.

Джерело

Поділись


Новини партнерів